Elintarvikealan perustutkinnon perusteet uudistuvat 1.1.2021

Infotilaisuus Tutkinnon perusteet Ammatillinen koulutus

Elintarvikealan perustutkinnon perusteet uudistuvat 1.1.2021.

Opetushallitus järjestää tiedotus- ja keskustelutilaisuuden uusista elintarvikealan perustutkinnon perusteista Valio Oy:n Riihimäen tuotantolaitoksella 13.3.2020
klo 12 - 16. Tilaisuus on suunnattu koulutuksen järjestäjille, elintarvikealan yrityksille, työmarkkinajärjestöille ja muille sidosryhmille.

Tilaisuuden tarkempi ohjelma ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan alkuvuodesta 2020.

Lisätietoja tilaisuudesta antaa opetusneuvos Markku Kokkonen, markku.kokkonen@oph.fi

Aika ja paikka

13.3.2020 12.00–16.00
Valio Oy, Riihimäen tuotantolaitos
Meijeritie 6, 11100 Riihimäki