Elintarvikealan perustutkinnon perusteet uudistuvat 1.1.2021

Infotilaisuus Osaamisen arviointi Tutkinnon perusteet Työelämätoimikunnat Ammatillinen koulutus

Elintarvikealan perustutkinnon perusteet uudistuvat 1.1.2021.

Opetushallitus järjestää tiedotus- ja keskustelutilaisuuden uusista elintarvikealan perustutkinnon perusteista 13.3.2020
klo 12 - 16.

Koronavirustilanteen takia tilaisuus toteutetaan kokonaisuudessaan verkossa. Ilmoittautuneille lähetetään Skype-linkki.

Tilaisuus on suunnattu koulutuksen järjestäjille, elintarvikealan yrityksille, työmarkkinajärjestöille ja muille sidosryhmille.

Elintarvikealan perustutkinnon perusteet on julkaistu ePerusteina osoitteessa

https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/6749302/reformi/tiedot

Oppimateriaalipäällikkö Tiina Sipilä Opetushallituksesta esittelee uutta oppikirjaa:

Aho, Koponen, Pasto & Stalder: Monipuolinen elintarvikeala - Elintarvikkeiden valmistus ja tuotanto

 

Lisätietoja tilaisuudesta antaa opetusneuvos Markku Kokkonen, markku.kokkonen@oph.fi

Ilmoittautuminen

Aika ja paikka

13.3.2020 12.00–16.00
Tilaisuus toteutetaan kokonaisuudessaan verkossa

Ilmoittautumisaika

Tapahtuma on täynnä