Erasmus+ nuoriosalalle: The Real Deal

Koulutus Nuorisotyö Erasmus+ nuorisoalalle Youth in Action

Uusia kumppaneita nuorisovaihtoihin

Mietitkö nuorisovaihdon järjestämistä, mutta sinulta puuttuu kumppani? The Real Deal -kumppaninhakuseminaari voi auttaa. Siellä pääset tutustumaan toisiin nuorisovaihtotoimintaa aloitteleviin henkilöihin ja valmistelemaan askelmerkit tulevaisuuden vaihtoa varten kokeineiden kouluttajien avustuksella.

Hankekumppanuudessa tärkeintä on reilu peli

Vaihtoja on helpompi toteuttaa sellaisten kumppanien kanssa, jotka on jo tavannut. Tämän kumppaninhakuseminaarin aikana ehdit tutustua toisten organisaatioiden edustajiin ja löytää yhteisen sävelen sinulle sopivien kumppaneiden kanssa. Ymmärrätte paremmin omien organisaatioidennne toimintatavan, kohderyhmän ja arvot, joten on helpompaa löytää myös yhteiset toimintatavat.

Kenelle kumppaninhakuseminaari on tarkoitettu?

Jos olet nuorisovaihtojen ensikertalainen tai muutaman vaihdon toteuttanut ryhmänvetäjä tai ohjaaja, tämä tapahtuma voi auttaa sinua löytämään hankekumppaneita tuleviin nuorisovaihtoihin. Se voi auttaa myös kasvattamaan kumppaniverkostoa, jos olette siinä vaiheessa, että haluatte siirtyä kahdenvälisistä vaihdoista useamman maan hankkeisiin.

Sinulla tulee olla valta muodostaa kumppanuuksia ja aloittaa hankkeiden suunnittelu. Tämä asia kannattaa sopia esimiehen kanssa ennen hakemista.

Osallistuminen on maksutonta

Sinun ei tarvitse maksaa osallistumisesta mitään. Sinulta ei peritä osallistumismaksua, majoitus ja ruokailut hoidetaan sinun puolestasi ja kaikki matkoihin liittyvät kulut korvataan sinulle jälkeenpäin.

Sinun täytyy sopia osallistumisesta oman organisaatiosi kanssa sen omien käytäntöjen mukaan. Sinulla täytyy myös olla matkavakuutus, mutta työnantajasi vakuutus on usein riittävä.

Hae koulutukseen SALTOn sivuilla

Alla oleva linkki vie eurooppalaiseen koulutuskalenteriin. Voit luoda itsellesi sivuston käyttäjätunnuksen (MySALTO) ja täyttää sähköisen hakemuksen siellä.

Lisätietoja antaa

Paavo Pyykkönen
Ohjelma-asiantuntija
Opetushallitus
paavo.pyykkonen(at)oph.fi
+358 29 533 8547

Tästä linkistä pääset sähköiseen hakulomakkeeseen

Aika ja paikka

11.–16.5.2020
Päivämäärät sisältävät saapumis- ja lähtöpäivät
Bulgaria Map link

Ilmoittautumisaika

14.10.2019 – 2.3.2020 klo 23:59

Liitteet

Kumppaninhakuseminaarin ohjelmaluonnos