Erasmus+ nuorisoalalle: BiTriMulti

Koulutus Kansainvälistyminen Nuorisotyö Erasmus+ nuorisoalalle Youth in Action

Opi nuorisovaihtojen perustaidot

BiTriMulti-koulutus järjestetään monta kertaa vuodessa, sillä se on hyväksi havaittu koulutus nuoirsovaihtojen perustaitojen oppimiseen. Jos sinua kiinnostaa kansainvälinen nuorisovaihto ja omat nuoresi ovat kiinnostuneita tekemään vaihdon toisen maan nuorten kanssa, tämä koulutus sopii sinulle hyvin.

Voit hakea koulutukseen, vaikka et tietäisi nuorisovaihdoista tai Erasmus+ -ohjelmasta mitään. Tämän koulutuksen aikana opit, miten aloittaa nuorisovaihdon suunnittelu nuorten kanssa ja kumppaniryhmien ajatuksia kunnioittaen. Lisäksi törmäät kumppaniehdokkaisiin, joiden kanssa hankkeen voi toteuttaa.

Koulutus järjestetään Chalkidikissä, Kreikassa.

Osallistujia ympäri Eurooppaa

Tässä koulutuksessa tapaat muita eurooppalaisia nuorisotyöntekijöitä, joita nuorisovaihdot myös kiinnostavat. Teitä kaikkia yhdistää se, että ette ole vielä olleet mukana suunnittelemassa vaihtoa kansainvälisessä kumppanuudessa tai toteuttanut sellaista. Pääsette kaikki opettelemaan samanlaisia hyviä toimintatapoja, joilla kumppanuus sujuu sutjakammin. Sinä voit käyttää työmenetelmiä omien nuortesi kanssa ja kertoa heille, mikä suunnittelussa on tärkeää ja millainen nuorisovaihto on.

Sitä paitsi, jos hanketta ryhtyy suunnittelemaan syksyllä, se on valmis haettavaksi helmikuussa ja sen voi toteuttaa tulevana kesänä. Tämä koulutus sattuu motivoituneelle ryhmälle sopivaan aikaan.

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Olet sopiva osallistuja, jos työskentelet säännöllisesti nuorisotyön parissa. Voit olla joko vapaaehtoinen tai ammattilainen, mutta sinulla on jo tiedossa kansainvälisyydestä kiinnostunut nuorisoporukka ja olette valmiina aloittamaan ensi kesän vaihdon suunnittelun. Sinun täytyy olla täysi-ikäinen ja rooliltasi ryhmän vetäjä.

Osallistuminen on maksutonta

Sinun ei tarvitse maksaa osallistumisesta mitään. Sinulta ei peritä osallistumismaksua, majoitus ja ruokailut hoidetaan sinun puolestasi ja kaikki matkoihin liittyvät kulut korvataan sinulle jälkeenpäin.

Sinun täytyy sopia osallistumisesta oman organisaatiosi kanssa sen omien käytäntöjen mukaan. Sinulla täytyy myös olla matkavakuutus, mutta työnantajasi vakuutus on usein riittävä.

Hae koulutukseen SALTOn sivuilla

Alla oleva linkki vie eurooppalaiseen koulutuskalenteriin. Voit luoda itsellesi sivuston käyttäjätunnuksen (MySALTO) ja täyttää sähköisen hakemuksen siellä.

Lisätietoja antaa

Paavo Pyykkönen
paavo.pyykkonen(at)oph.fi
+358 29 533 8547

Tästä linkistä pääset sähköiseen hakulomakkeeseen

Aika ja paikka

12.–16.6.2020
Päivämäärät sisältävät saapumis- ja lähtöpäivät
Chalkidiki, Kreikka Map link

Ilmoittautumisaika

28.2.2020 – 13.4.2020 klo 23:59

Liitteet

Osallistujan opas