Erasmus+ nuorisoalalle: BiTriMulti - Online Training course for Newcomers in Youth Exchanges

Koulutus Kansainvälistyminen Nuorisotyö Erasmus+ nuorisoalalle Youth in Action

Opi nuorisovaihtojen perustaidot

Jos kansainvälinen nuorisovaihto kiinnostaa sinua ja omia nuoriasi, tämä koulutus sopii sinulle hyvin. Voit hakea koulutukseen, vaikka et tietäisi nuorisovaihdoista tai Erasmus+ -ohjelmasta mitään. Tämän koulutuksen aikana opit, miten aloittaa nuorisovaihdon suunnittelu nuorten kanssa ja kumppaniryhmien ajatuksia kunnioittaen. Lisäksi törmäät kumppaniehdokkaisiin, joiden kanssa hankkeen voi toteuttaa.

Koulutuksessa pääset tutustumaan nuorisovaihtoihin täysin alusta pitäen ja ymmärrät paremmin, mistä niissä on kysymys. Koulutus antaa sinulle varmuutta lähteä suunnittelemaan nuorisovaihtoa omien nuortesi ja koulutuksesta löytyneiden kumppaneiden kanssa.

Lyhyitä sessioita ja itsenäisiä harjoituksia

Koulutus järjestetään verkossa 30.11.-11.12.2020 välisenä aikana. Varaa itsellesi noin 4 tuntia työskentelyaikaa joka maanantai, keskiviikko ja perjantai järjestettäviin verkkosessioihin. Näiden kuuden session välissä sinulla voi olla pieniä ryhmätöitä muiden osallistujien kanssa tai tehtäviä, jotka voit suorittaa yksin sinulle parhaiten sopivaan aikaan.

Kumppaneita Euroopasta

Kun tapaat nuorisotyöntekijöitä muista Euroopan maista ja opettelet heidän kanssaan hyvät toimintatavat, tulevat kumppanuudet toimivat paremmin ja yhteistyö on helpompaa.

Syksy on myös hyvä aika suunnitella vaihtoja nuorten kanssa. Hakemuksen voi lähettää keväällä ja toteuttaa vaihdon tulevan kesän aikana.

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Olet sopiva osallistuja, jos työskentelet säännöllisesti nuorisotyön parissa. Voit olla joko vapaaehtoinen tai ammattilainen, mutta sinulla on jo tiedossa kansainvälisyydestä kiinnostunut nuorisoporukka ja olette valmiina aloittamaan ensi kesän vaihdon suunnittelun. Sinun täytyy olla täysi-ikäinen ja rooliltasi ryhmän vetäjä.

Osallistuminen on maksutonta

Verkkokoulutukseen osallistuminen ei maksa sinulle mitään. Sovi työajan käytöstä oman esimiehesi kanssa.

Hae koulutukseen SALTOn sivuilla

Klikkaa alla olevaa linkkiä, joka vie sinut englanninkieliseen ilmoitukseen. Samalla sivulla on Apply Now! -painike, jonka kautta pääset sähköiseen hakemukseen. Seuraa sivun ohjeita ja lähetä hakemuksesi ennen 5.11.2020.

Lisätietoja antaa

Paavo Pyykkönen
paavo.pyykkonen(at)oph.fi
+358 29 533 8547

Tästä linkistä pääset sähköiseen hakulomakkeeseen

Aika ja paikka

30.11.–11.12.2020
Kuusi verkkosessiota kahden viikon aikana.

Ilmoittautumisaika

28.2.2020 – 5.11.2020 klo 23:59