Erasmus+ nuorisoalalle: Make the Move VI

Koulutus Kansainvälistyminen Nuorisotyö Erasmus+ nuorisoalalle Youth in Action

Kumppaneita ja osaamista nuorisovaihtoihin

Make the Move -kumppaninhakuseminaari on suosittu tapahtuma, jonka kautta sinulla on mahdollisuus löytää sopivia kumppaneita nuorisovaihtohankkeisiin sekä ymmärtää paremmin omaa rooliasi nuorisovaihdon ryhmänvetäjänä. Tämän tapahtuman aikana ymmärrät paremmin, mikä takaa hyvän laadun nuorisovaihtojen suunnittelussa ja toteutuksessa ja antaa sinulle mahdollisuuden rakentaa sinulle sopivia kumppaniverkostoja.

Ei pelkkää kumppaninhakua

Tapahtuman tarkoituksena on toki antaa sinulle hyvä tilaisuus löytää omalle organisaatiollesi sopivia kumppanitahoja, mutta samalla pääset päivittämään taitojasi nuorisovaihdon suunnittelussa ja toteutuksessa. Tapahtumassa nuorisovaihdon suunnittelua katsotaan vahvasti nuorten osallisuuden kautta ja viikon aikana pääset pohtimaan työtapoja, joilla sinä voit ottaa oman ryhmäsi nuoret mukaan nuorisovaihdon alkumetreiltä sen lopputalkoisiin.

Tapahtumassa pääset myös pohtimaan omaa rooliasi ja omaa työtapaasi ryhmänvetäjänä. Saat neuvoja siihen, kuinka voit tukea nuoria toiminnassaan viemättä heiltä vastuuta vaihdon suunnittelusta ja toteutuksesta. Pääset linkittämään työtavan nuorisovaihdon vaikutuksiin ja vaihtojen käyttämiseen nuorten voimaannuttamisen välineinä.

Make the Move järjestetään Portugalissa 28.4.-3.5.2020.

Erittäin kansainvälinen tapahtuma

Make the Move -kumppaninhakuseminaariin osallistuu 50 osallistujaa kaikista Euroopan maista ja lisäksi Euroopan naapurialueilta. Venäjä, Itä-Euroopan ja Kaukasuksen maat, Länsi-Balkanin maat sekä Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan maista saapuu nuorisotyöntekijöitä. Sinulla on mahdollisuus luoda kumppanuuksia monenlaisiin maihin.

Kenelle tapahtuma on tarkoitettu?

Voit olla nuorisovaihtojen ensikertalainen tai niitä jo aikaisemmin toteuttanut henkilö, sillä tapahtumassa pystytään antamaan tukea niissä asioissa, joissa tarvitset enemmän oppimista. Tärkeintä on, että työskentelet suoraan vaihdoista kiinnostuneen nuorisoryhmän kanssa ja että sinulla on valtuudet muodostaa kumppanuuksia tulevia vaihtoja varten. Olet täysi-ikäinen ja työskentelet nuorisoalalla.

Osallistuminen on maksutonta

Sinun ei tarvitse maksaa osallistumisesta mitään. Sinulta ei peritä osallistumismaksua, majoitus ja ruokailut hoidetaan sinun puolestasi ja kaikki matkoihin liittyvät kulut korvataan sinulle jälkeenpäin.

Sinun täytyy sopia osallistumisesta oman organisaatiosi kanssa sen omien käytäntöjen mukaan. Sinulla täytyy myös olla matkavakuutus, mutta työnantajasi vakuutus on usein riittävä.

Hae koulutukseen SALTOn sivuilla

Klikkaa itsesi SALTOn eurooppalaiseen koulutuskalenteriin alla olevan linkin kautta. Englanninkielisen ilmoituksen kautta pääset sähköiseen hakulomakkeeseen. Luo itsellesi sivuston käyttäjätunnuksen (MySALTO), ellei sinulla jo ole sellaista.

Lisätietoja antaa

Paavo Pyykkönen
Ohjelma-asiantuntija
Opetushallitus
paavo.pyykkonen(at)oph.fi
+358 29 533 8547

Tästä linkistä pääset sähköiseen hakulomakkeeseen

Aika ja paikka

28.4.–3.5.2020
Päivämäärät sisältävät saapumis- ja lähtöpäivät
Portugali Map link

Ilmoittautumisaika

20.11.2019 – 3.3.2020 klo 23:59