Erasmus+ nuorisoalalle: Star of Europe

Koulutus Kansainvälistyminen Nuorisotyö Erasmus+ nuorisoalalle Youth in Action

Nuorisovaihdot työkaluksi omaan toimintaan

Kiinnostaako sinua nuorisovaihtojen toteuttaminen? Ovatko nuoresi kiinnostuneita kansainvälisyydestä tai kinuavatko he ulkomaanmatkojen perään? Nuorisovaihto on tähän hyvä työkalu. Siinä yhdistyy jännittävä kansainvälinen kokemus ja nuorten oma toiminta. Star of Europe -koulutuksessa ymmärrät hyvin, mitä nuorisovaihdon suunnitteluun ja toteutukseen kuuluu. Koulutus sopii ensikertalaiselle tai niille, jotka haluavat parantaa taitojaan.

Nuorisovaihto alusta loppuun

Star of Europe -koulutuksessa pääset tutustumaan nuorisovaihtoprosessiin kokonaisuudessaan - sen ideasta toteutukseen ja jälkilöylyihin. Koulutus johdattelee sinut askel askeleelta vaihdon läpi ja antaa neuvoja siihen, kuinka nuoret voivat itse toimia aktiivisesti jokaisessa hankkeen osassa. Samalla kiinnitetään huomiota kumppaniryhmiin ja heidän osallisuuteensa. Näin nuorisovaihdoista tulee nuorten itsensä tekemiä ja toteuttamia hankkeita, joissa he oppivat paljon uutta.

Sähköinen materiaali tukena

Pääset tutustumaan myös koulutuksen digitaaliseen versioon, jota voit käyttää suunnittelun tukena, kun aloitatte oikean vaihdon suunnittelun. Videot, tehtävät ja tukimateriaali tukee jokaista hankkeen vaihetta. The Star of Europe -materiaali on vapaasti kaikkien käytettävissä ja se on englanninkielinen.

Kenelle seminaari on tarkoitettu?

Jos sinulla ei ole minkäänlaista kokemusta nuorisovaihdoista, tämä koulutus sopii sinulle loistavasti. Koulutus sopii myös sinulle, jos viime vaihdostasi on muutama vuosi ja haluaisit verestää muistojasi tai jos ajattelet, että omia työtapoja on hyvä tuulettaa.

Koulutuksen käyttökieli on englanti.

Osallistuminen on maksutonta

Sinun ei tarvitse maksaa osallistumisesta mitään. Sinulta ei peritä osallistumismaksua, majoitus ja ruokailut hoidetaan sinun puolestasi. Kaikki matkoihin liittyvät kulut korvataan sinulle jälkeenpäin.

Sinun täytyy sopia osallistumisesta oman organisaatiosi kanssa sen omien käytäntöjen mukaan. Sinulla täytyy myös olla matkavakuutus, mutta työnantajasi vakuutus on usein riittävä.

Hae koulutukseen SALTOn sivuilla

Klikkaa itsesi SALTOn eurooppalaiseen koulutuskalenteriin alla olevan linkin kautta. Englanninkielisen ilmoituksen kautta pääset sähköiseen hakulomakkeeseen. Luo itsellesi sivuston käyttäjätunnuksen (MySALTO), ellei sinulla jo ole sellaista.

Lisätietoja antaa

Paavo Pyykkönen
paavo.pyykkonen(at)oph.fi
+358 29 533 8547

Tästä linkistä pääset sähköiseen hakulomakkeeseen

Aika ja paikka

11.–15.5.2020
Päivämäärät sisältävät saapumis- ja lähtöpäivät
Thessaloniki, Kreikka Map link

Ilmoittautumisaika

28.1.2020 – 22.3.2020 klo 23:59