Erasmus+ nuorisoalalle: Youth Work Quality Development through Documentation and Follow-Up

Opintovierailu Nuorisotyö Erasmus+ nuorisoalalle Youth in Action EU:n nuoriso-ohjelmat

Nuorisotyön laadullinen kehittäminen

Logbook voi olla sinulle tuttu väline. Se on Erasmus+ -ohjelman kautta alkunsa saanut verkkotyökalu, jonka kautta voidaan tallentaa tietoja nuorten kanssa tehtävästä työstä. Näitä tietoja voidaan käyttää hyväksi, kun kehitetään omaa nuorisotoimintaa.

Tämän opintovierailun kautta pääset tutustumaan Ruotsissa tehtävään nuorisotyön kehittämistyöhön. Sen keskiössä on Logbook, mutta opintovierailulla pääset kuulemaan kehitystyön teoriaa, taustaa ja käytäntöjä. Pääset myös vierailulle Göteborgin erilaisten nuorisotoimijoiden organisaatioihin ja näet, miten työtä on kehitetty eri paikoissa eri tavoilla. Opintovierailu antaa sinulle hyvän mahdollisuuden verrata omaa työtä toisessa Pohjoismaassa tehtävään työhön sekä ideoita oman organisaation toiminnan kehittämiseen.

Kenelle opintovierailu on tarkoitettu?

Jos olet täysi-ikäinen nuorisotyössä ammattimaisesti toimiva ja nuorisotyötä kehittävä henkilö, tämä tapahtuma sopii sinulle. Voit olla työssäsi ruohonjuuritasolla suoraan nuorten parissa toimiva, kehityshankkeen työntekijä tai nuorisotoimen johtaja. Voit toimia joko kunnallisessa nuorisotyössä tai yhdistyksissä. Kehittäminen on kuitenkin sinulle tärkeää ja olennaista.

Osallistuminen on maksutonta

Sinun ei tarvitse maksaa osallistumisesta mitään. Sinulta ei peritä osallistumismaksua, majoitus ja ruokailut hoidetaan sinun puolestasi ja kaikki matkoihin liittyvät kulut korvataan sinulle jälkeenpäin.

Sinun täytyy sopia osallistumisesta oman organisaatiosi kanssa sen omien käytäntöjen mukaan. Sinulla täytyy myös olla matkavakuutus, mutta työnantajasi vakuutus on usein riittävä.

Hae koulutukseen SALTOn sivuilla

Alla oleva linkki vie eurooppalaiseen koulutuskalenteriin. Voit luoda itsellesi sivuston käyttäjätunnuksen (MySALTO) ja täyttää sähköisen hakemuksen siellä.

Lisätietoja antaa

Paavo Pyykkönen, paavo.pyykkonen(at)oph.fi, +358 29 533 8547

 

Tästä linkistä pääset sähköiseen hakulomakkeeseen

Aika ja paikka

12.–14.5.2020
Päivämäärät sisältävät saapumis- ja lähtöpäivät
Göteborg, Ruotsi Map link

Ilmoittautumisaika

3.12.2019 – 24.2.2020 klo 23:59

Liitteet

Ohjelmaluonnos