EU:n Nuoriso-ohjelmat: APPETISER (online edition) - An introduction on how to use Erasmus+: Youth in Action and the European Solidarity Corps Programmes for international youth work

Koulutus Nuorisotyö Kansalaistoiminta Erasmus+ nuorisoalalle Youth in Action EU:n nuoriso-ohjelmat Euroopan solidaarisuusjoukot

Oletko miettinyt minkälaista on tehdä kansainvälistä nuorisotyötä, mutta et ole ihan varma, miten aloittaa ja minkälaisia mahdollisuuksia on tarjolla? APPETISER-koulutus on tarkoitettu EU:n nuoriso-ohjelmiin tutustuville uusille toimijoille. Koulutus antaa kattavan kuvan, mitä kaikkea on tarjolla ja miten kansainvälisiä hankkeita suunnitellaan ja toteutetaan. Koulutus toteutetaan verkossa.

Osallistuminen on maksutonta

Sinun ei tarvitse maksaa osallistumisesta mitään. Sinun täytyy sopia osallistumisesta oman organisaatiosi kanssa sen omien käytäntöjen mukaan.

Hae koulutukseen SALTOn sivuilla

Klikkaa itsesi SALTOn eurooppalaiseen koulutuskalenteriin alla olevan linkin kautta. Englanninkielisen ilmoituksen kautta pääset sähköiseen hakulomakkeeseen. Luo itsellesi sivuston käyttäjätunnuksen (MySALTO), ellei sinulla jo ole sellaista.

 

Lisätietoja antaa:

Annina Kurki

annina.kurki(at)oph.fi

+358 295 331719

TÄSTÄ LINKISTÄ PÄÄSET SÄHKÖISEEN HAKULOMAKKEESEEN

Aika ja paikka

2.–13.11.2020

Ilmoittautumisaika

12.8.2020 – 28.9.2020 klo 23:59