Eu:n nuoriso-ohjelmat: Are You(th) Aware?

Koulutus Hyvinvointi Kansainvälistyminen Nuorisotyö Erasmus+ nuorisoalalle Youth in Action EU:n nuoriso-ohjelmat Euroopan solidaarisuusjoukot

Tutki itsetuntemusta ja hyvinvointia verkkokoulutuksessa

Työssäsi nuorten kanssa huomaat varmaan nuorten itsetuntemuksen ja hyvinvoinnin yhteyden. Haluatko ymmärtää tuota yhteyttä paremmin ja tutkia, miten voit auttaa omia nuoriasi ymmärtämään paremmin itseään ja sitä kautta voimaan paremmin?

Are You(th) Aware? -verkkokoulutuksessa pääset tutkimaan itsetuntemuksen ja hyvinvoinnin asioita itsesi kautta ja viemään oivalluksesi käytäntöön omassa työssäsi nuorten kanssa.

Intensiivinen verkkokoulutus

Osallistut koulutukseen kolmena päivänä parin tunnin sessioissa. Jokaisena aamuna on kahden tunnin sessio ja iltapäivällä 1,5 tuntia. Lisäksi on valittavissa aikaisemmin aamulla tapahtuva vapaaehtoinen puolen tunnin valmistautuminen.

Koulutuksen avulla opit paremmin ymmärtämään hyvinvoinnin takana olevia tekijöitä ja saat kokeilla erilaisia menetelmiä, joiden avulla voit siirtää osaamistasi nuorille.

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Jos työskentelet suoraan nuorten parissa säännöllisesti joko vapaaehtoisena tai palkallisena nuorisotyöntekijänä, voit hakea koulutukseen. Tämä koulutus voi sopia sinulle erityisen hyvin, jos työssäsi kohtaat nuoria, joilla on haasteita hyvinvointinsa kanssa tai jotka tarvitsevat erityistä tukea pärjätäkseen. Olet ehkä töissä työpajalla, etsivässä nuorisotyössä tai muunlaisia haasteita kohtaavien nuorten kanssa. Olet täysi-ikäinen ja motivoitunut kehittämään omaa osaamistasi.

Kouluttautuminen ei maksa mitään

Sinun ei tarvitse maksaa mitään osallistumisestasi. Sovi työajan käytöstä kuitenkin esimiehesi kanssa.

Hae mukaan SALTOn koulutuskalenterin kautta

Klikkaa alla olevaa linkkiä, joka vie sinut englanninkieliseen ilmoitukseen. Samalla sivulla on Apply Now! -painike, jonka kautta pääset sähköiseen hakemukseen. Seuraa sivun ohjeita ja lähetä hakemuksesi ennen 18.10.2020.

Lisätietoja antaa

Paavo Pyykkönen
paavo.pyykkonen(at)oph.fi
+358 29 533 8547

Tästä linkistä pääset sähköiseen hakulomakkeeseen

Aika ja paikka

9.–11.11.2020
Aamu- ja iltapäiväsessiot kolmen päivän aikana

Ilmoittautumisaika

29.9.2020 – 18.10.2020 klo 23:59