EU:n nuoriso-ohjelmat: Enhancing Youth Participation in Local and Regional Life and Community through Digital Tools

Koulutus Digitaalisuus Kansainvälistyminen Erasmus+ nuorisoalalle Youth in Action EU:n nuoriso-ohjelmat Euroopan solidaarisuusjoukot

Nuorten digitaalinen kansalaisuus

Tämän koulutuksen ajatuksena on, että pääset pohtimaan nuorten digitaalista osallistumista demokratian ja yhteiskunnan näkökulmista. Saat mahdollisuuden pohtia asioita sekä diginatiivien että heidän kanssaan toimivien näkökulmasta. Tarkoituksena on, että ymmärrät paremmin nuorten digitaalisen osallistumisen mahdollisuudet yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja jopa päätöksentekoon.

Pääset pohtimaan digitaalisuutta laajasti aina sosiaalisen median vaikuttamisesta verkossa tapahtuvaan työskentelyyn. Tutustut osallisuuden esteisiin ja mahdollisuuksiin erilaisissa eurooppalaisissa todellisuuksissa.

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Olet nuorisotyössä osallisuudesta tai digitaalisuudesta kiinnostunut henkilö, joka on motivoitunut pohtimaan asioita eri näkökulmista ja tutustumaan paikalliseen todellisuuteen. Sinua motivoi keskustelu vertaisten kanssa ja suhtaudut uteliaasti käytäntöihin, joilla voit ehkä kehittää omaa työtäsi, työtaitojasi tai organisaatiosi toimintaa. Olet täysi-ikäinen ja pärjäät englannilla ihan hyvin.

Osallistuminen on maksutonta

Sinun ei tarvitse maksaa osallistumisesta mitään. Sinulta ei peritä osallistumismaksua, majoitus ja ruokailut hoidetaan sinun puolestasi. Kaikki matkoihin liittyvät kulut korvataan sinulle jälkeenpäin.

Sinun täytyy sopia osallistumisesta oman organisaatiosi kanssa sen omien käytäntöjen mukaan. Sinulla täytyy myös olla matkavakuutus, mutta työnantajasi vakuutus on usein riittävä.

Hae koulutukseen SALTOn sivuilla

Klikkaa itsesi SALTOn eurooppalaiseen koulutuskalenteriin alla olevan linkin kautta. Englanninkielisen ilmoituksen kautta pääset sähköiseen hakulomakkeeseen. Luo itsellesi sivuston käyttäjätunnuksen (MySALTO), ellei sinulla jo ole sellaista.

Lisätietoja antaa

Paavo Pyykkönen
paavo.pyykkonen(at)oph.fi
+358 29 533 8547

Tästä linkistä pääset sähköiseen hakulomakkeeseen

Aika ja paikka

23.–27.4.2020
Päivämäärät sisältävät saapumis- ja lähtöpäivät
Portugali

Ilmoittautumisaika

5.3.2020 – 31.3.2020 klo 23:59