EU:n nuoriso-ohjelmat: ID Talks - inkluusiosta ja monimuotoisuudesta

Seminaari Kulttuurinen moninaisuus Tasa-arvo ja osallisuus Nuorisotyö Erasmus+ nuorisoalalle Youth in Action EU:n nuoriso-ohjelmat Euroopan solidaarisuusjoukot

Inspiroidu inkluusiosta ja monimuotoisuudesta verkkotyöpajojen kautta

Osallistu verkkotyöpajasarjaan, joka vie sinut tutkimaan viittä eri inkluusion ja monimuotoisuuden näkökulmaa nuorisotyössä. Näiden inspiroivien puhujien ja vertaiskeskustelujen kautta haastat itsesi ajattelemaan inklusiivisemmin ja näet toimivia esimerkkejä.

Vieraileva puhuja alustaa jokaisen session, jonka jälkeen pääset pureutumaan aiheeseen tarkemmin pienemmissä keskusteluryhmissä. Voit esittää kysymyksiä, jakaa esimerkkejä ja kirkastaa näkemystäsi asioista.

Viisi sessiota joka toinen keskiviikko

Kuulet eri puhujien ajatuksia viidestä nuorisotyöllisestä aiheesta, aina inkluusion ja monimuotoisuuden näkövinkkelistä. Kaikki sessiot järjestetään klo 14:00 Suomen aikaa viitenä keskiviikkona. Alta näet aikataulun.

  • 21.10. ID Talks Digital - kuinka verkkotoiminnasta saa inklusiivista?
  • 4.11. ID Talks Organisational - kuinka rakentaa inklusiiviset toimintatavat omaan organisaatioon?
  • 18.11. ID Talks Entrepreneurial - inspiroidu hyvistä sosiaalisen yrittäjyyden esimerkeistä
  • 2.12. ID Talks Impact - kuinka suunnitella ja mitata oman toiminnan vaikutusta?
  • 16.12. ID Talks Future - millaista yhteiskuntaa kohti olemme matkalla?

Osallistu yhteen tai useampaan työpajaan

Voit valita sähköisessä hakemuksessa ne työpajat, johon haluat osallistua. Sinun ei ole pakko osallistua kaikkiin viiteen. Valinnan pohjalta saat viikkoa ennen työpajaa sähköpostiisi Zoom-linkin, jonka kautta pääset työpajaan.

Voit myös ilmoittaa järjestäjille, jos sinulla on hyvä esimerkki tai työpaja jaettavaksi sessiossa. Jos esimerkkisi halutaan näyttää muille, järjestäjät ottavat sinuun yhteyttä ja sopivat asiasta kanssasi.

Alla olevan linkin kautta näet tapahtumien englanninkielisen kuvauksen. Hakemukseen (järjestelmän ulkopuolella) pääset painamalla Apply Now! -painiketta.

Lisätietoja antaa

Paavo Pyykkönen
paavo.pyykkonen(at)oph.fi
+358 29 533 8547

Tästä linkistä pääset sähköiseen hakulomakkeeseen

Aika ja paikka

21.10.–16.12.2020
Viisi itsenäistä sessiota, joista jokainen kestää 90 minuuttia

Ilmoittautumisaika

9.10.2020 – 20.10.2020 klo 23:59