EU:n nuoriso-ohjelmat: Play - Plan for Active Youth -verkkokoulutus

Nuorisotyö Kansalaistoiminta Erasmus+ nuorisoalalle Youth in Action EU:n nuoriso-ohjelmat Euroopan solidaarisuusjoukot

Käytäntöjä nuorten osallisuuden kasvattamiseen

Play-koulutuksessa saat aikaa tutustua tarkemmin voimaannuttamisen, osallisuuden ja oppimisen käsitteisiin. Näet linkin näiden tulosten ja erilaisten toimintatapojen välillä. Pääset jakamaan omia hyviä käytäntöjäsi ja kuulemaan muiden osallistujien toimintatavoista. Fokus on nuorten paikallistason osallisuuden vahvistamisessa, josta Portugalissa (järjestäjämaa) on paljon hyviä esimerkkejä.

Intensiivisessä kolmen päivän verkkokoulutuksessa osallistut harjoituksiin, keskusteluihin ja vuorovaikutteisiin sessioihin Zoom- ja Canvas-alustoilla.

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Jos olet kiinnostunut nuorten yhteiskunnallisesta valmiudesta, osallistumisesta paikallisyhteisön toimintaan sekä nuorten voimaannuttamisesta osallistavan toiminnan kautta, olet hyvä hakija. Valitsemme osallistujia, joilla on selkeä linkki nuorisotyöhön ja joiden työtä koulutukseen osallistuminen tukee.

Osallistuminen on maksutonta

Koulutukseen osallistuminen ei maksa mitään, mutta ilmoittautumalla sitoudutte osallistumaan kaikkiin verkkotyöpajoihin, joita koulutukseen kuuluu.

Hae koulutukseen SALTOn sivuilla

Klikkaa itsesi SALTOn eurooppalaiseen koulutuskalenteriin alla olevan linkin kautta. Englanninkielisen ilmoituksen kautta pääset sähköiseen hakulomakkeeseen. Luo itsellesi sivuston käyttäjätunnuksen (MySALTO), ellei sinulla jo ole sellaista.

Lisätietoja antaa

Paavo Pyykkönen
paavo.pyykkonen(at)oph.fi
+358 29 533 8547

Tästä linkistä pääset sähköiseen hakulomakkeeseen

Aika ja paikka

25.–27.11.2020

Ilmoittautumisaika

6.10.2020 – 8.11.2020 klo 23:59