EU:n nuoriso-ohjelmat: Youth Work in the Digital Era

Digitaalisuus Kansainvälistyminen Nuorisotyö Erasmus+ nuorisoalalle Youth in Action EU:n nuoriso-ohjelmat Euroopan solidaarisuusjoukot

Digitaalisen nuorisotyön viimeisimmät puheenaiheet

Youth Work in the Digital Era -konferenssissa tapaat satakunta muuta digitaalisen nuorisotyön ammattilaista eri puolilta Eurooppaa. Konferenssissa voit jakaa omia digitaalisen nuorisotyön käytäntöjä ja tutustua muiden toimintaan. Paneelikeskusteluissa pohditaan nuorisotyön tulevaisuutta digitaalisessa maailmassa ja asiantuntijapuheenvuorot tuovat näkökulmia aiheeseen.

Diginuorisotyön kuumimmat puheenaiheet netinlukutaidosta verkkoturvallisuuteen ovat esillä keskusteluissasi. Konferenssissa sinulla on hyvä mahdollisuus saada yleiskatsaus diginuorisotyön tilanteesta Euroopassa ja verkottua muiden samaa työtä tekevien kanssa.

Konferenssi järjestetään Luxemburgissa.

Kenelle konferenssi sopii?

Sinulla voi olla vastuuta digitaalisen nuorisotyön järjestämisessä organisaatiossasi tai olet muuten kiinnostunut diginuorisotyön kehittämisestä. Voit olla hanketoimija, jonka ajatuksena on kehittää digitaalista nuorisotyötä tai sen menetelmiä tai organisaatiosi on keskittynyt diginuorisotyöhön. Voit olla käytännön toimija, suunnittelija, kouluttaja tai näistä asioista päätöksiä tekevä henkilö.

Osallistuminen on maksutonta

Sinun ei tarvitse maksaa osallistumisesta mitään. Sinulta ei peritä osallistumismaksua, majoitus ja ruokailut hoidetaan sinun puolestasi ja kaikki matkoihin liittyvät kulut korvataan sinulle jälkeenpäin.

Sinun täytyy sopia osallistumisesta oman organisaatiosi kanssa sen omien käytäntöjen mukaan. Sinulla täytyy myös olla matkavakuutus, mutta työnantajasi vakuutus on usein riittävä.

Hae koulutukseen SALTOn sivuilla

Alla oleva linkki vie eurooppalaiseen koulutuskalenteriin. Voit luoda itsellesi sivuston käyttäjätunnuksen (MySALTO) ja täyttää sähköisen hakemuksen siellä.

Lisätietoja antaa 

Paavo Pyykkönen
Ohjelma-asiantuntija
Opetushallitus
paavo.pyykkonen(at)oph.fi
+358 29 533 8547

Tästä linkistä pääset sähköiseen hakulomakkeeseen

Aika ja paikka

14.–17.1.2020
Päivämäärät sisältävät saapumis- ja lähtöpäivät
Luxemburg Map link

Ilmoittautumisaika

15.8.2019 – 1.11.2019 klo 23:59

Liitteet

Konferenssin ohjelmaluonnos