Euroopan solidaarisuusjoukot: TOSCA - Koulutus vapaaehtoispalveluhankkeita toteuttaneille organisaatioille

Koulutus Nuorisotyö Euroopan solidaarisuusjoukot

Koulutus sopii vapaaehtoispaveluhankkeisiin osallistuneille organisaatioille

TOSCA-koulutus on suunnattu organisaatioille, joilla on kokemusta vapaaehtoishankkeista. Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa osaamista ja ymmärrystä ohjelmaan ja sen laadukkaaseen toteuttamiseen.

Koulutus toimii myös vertaistukena hankkeissa esiin tulleiden haasteiden käsittelyyn ja ratkaisemiseen. Koulutus tarjoaa myös hyvän mahdollisuuden verkostoitua muiden eurooppalaisten toimijoiden kanssa.

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

TOSCA on koulutusmoduuli, jota järjestetään säännöllisesti ja se on suunnattu vapaaehtoishankkeiden parissa aktiivisesti työskenteleville nuorisotyöntekijöille, hankevastaavilla tai vapaaehtoisten mentoreina toimiville henkilöille.

Osallistuminen on maksutonta

Sinun ei tarvitse maksaa osallistumisesta mitään. Sinulta ei peritä osallistumismaksua, majoitus ja ruokailut hoidetaan sinun puolestasi ja kaikki matkoihin liittyvät kulut korvataan sinulle jälkeenpäin.

Sinun täytyy sopia osallistumisesta oman organisaatiosi kanssa sen omien käytäntöjen mukaan. Sinulla täytyy myös olla matkavakuutus, mutta työnantajasi vakuutus on usein riittävä.

Hae koulutukseen SALTOn sivuilla

Alla oleva linkki vie eurooppalaiseen koulutuskalenteriin. Voit luoda itsellesi sivuston käyttäjätunnuksen (MySALTO) ja täyttää sähköisen hakemuksen siellä.

Lisätietoja antaa 

Annina Kurki
Ohjelma-asiantuntija
Opetushallitus
annina.kurki [at] oph.fi
+358 29 533 1719

TÄSTÄ LINKISTÄ PÄÄSET ILMOITTAUTUMISLOMAKKEESEEN

Aika ja paikka

31.8.–4.9.2020
Bonn, Saksa

Ilmoittautumisaika

19.2.2020 – 3.7.2020 klo 23:59