Euroopan solidaarisuusjoukot: Vapaaehtoispalvelu uusille toimijoille

Koulutus Kansainvälistyminen Nuorisotyö Liikunta ja urheilu Kansalaistoiminta Euroopan solidaarisuusjoukot

Koulutus uusille toimijoille Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoishankkeissa

Koulutus on kokonaisvaltainen tietopaketti Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoispalvelusta. Se sopii erityisesti vapaaehtoispalvelua suunnitteleville tai hiljattain akkreditoinnin/laatumerkin saaneille organisaatioille. Koulutus palvelee kaikkia toimijoita, jotka haluavat päivittää tietonsa. Säännöt ja toimintatavat selkeytyvät ja hyvät käytännöt siirtyvät toimijalta toiselle. Kaikkiin kysymyksiin vastataan, tule kysymään!

Koulutus järjestetään 11.2.2020 klo 10.00-15.00 Helsingissä. Aamukahvi on tarjolla klo 9.30 alkaen.

Ilmoittaudu koulutukseen 21.1.2020 mennessä.

Opi miten vapaaehtoispalvelu sopii sinun organisaatioosi

Päivän tavoitteena on tarjota osallistuville organisaatiolle ideoita ja välineitä Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoispalvelun suunnitteluun, hallinnointiin ja käytännön toteutukseen. Koulutus tarjoaa myös mahdollisuuden verkostoitua muiden osallistujien kanssa sekä kuulla erilaisista koulutusmahdollisuuksista Euroopan solidaarisuusjoukkojen tai Erasmus+ Youth in Actionin sisällä.


Koulutuksen aikana käydään läpi Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoispalveluhankkeiden hakuprosessia suunnittelusta arviointiin, kumppanuutta, oppimista vapaaehtoispalvelussa, vakuutuskäytäntöjä, hallintoa, kielivalmennusta, tulosten levittämistä ja hyödyntämistä, sekä muita osallistujien esiintuomia aiheita.

Mitä koulutus maksaa?

Koulutus ei maksa sinulle mitään ja koulutuksen aikana tarjoamme sinulle aamukahvin ja lounaan. Korvaamme myös matkakulusi jälkikäteen.

Lisätietoja koulutuksesta: jutta.kivimaki(at)oph.fi tai p. 0295 338 568

Ilmoittaudu tapahtumaan tämän linkin kautta

Aika ja paikka

11.2.2020 10.00–15.00
Yhden päivän koulutus
, Helsinki

Ilmoittautumisaika

15.11.2019 – 21.1.2020 klo 23:59