Kurkkaus eTwinningLive-verkkoympäristöön (eTwinning)

Erasmus+ eTwinning

eTwinning on eurooppalaisten koulujen yhteisö, joka tarjoaa kaikille koulussa työskenteleville mahdollisuuden ja paikan olla yhteydessä toisiinsa, tehdä yhteistyötä, kehittää projekteja ja tuntea olevansa osa Euroopan jännittävintä oppimisympäristöä. Järjestämme elokuussa (25.8 ja 27.8.) kaksi lyhyttä tutustumismahdollisuutta eTwinningin käyttöön.  

Kurkkaus eTwinningLive-verkkoympäristöön ti 25.8. 
ALOITTAMINEN ETWINNINGISSÄ 

Kenelle: Tapahtuma on tarkoitettu opettajille ja muulle henkilökunnalle varhaiskasvatuksessa, esi- ja perusopetuksessa, lukiossa ja ammatillisessa koulutuksessa.

Missä: Whereby-verkkokokousalustalla, jonne saat ilmoittauduttuasi linkin ja lisätietoja osallistumisesta.

Sisältö: eTwinning Live on opettajien suljettu työskentely-ympäristö, jossa kaikki 44 maan eTwinningiä käyttävät opettajat toimivat.

Käymme yhdessä läpi eTwinningissä aloittamisen perusasiat: profiilin luomisen, koulun tietojen muokkaamisen, kontaktien lisäämisen, projektien ja partnereiden etsimisen, sekä hieman itse projektin suunnittelua ja erilaisia projektityyppejä. 


Toisen tapahtuman Kurkkaus TwinSpace-projektialustaan 27.8. sisällön näet täältä.  

Voit ilmoittautua samalla kumpaankin tai vain toiseen tapahtumaan. Jos et ole vielä rekisteröitynyt eTwinning-käyttäjäksi, voit tehdä sen täällä. Tapahtumaan voi osallistua myös rekisteröitymättä.

Ota yhteyttä etwinning(at)oph.fi, jos sinulla on kysyttävää tapahtumiin liittyen.

Ilmoittaudu täällä

Aika ja paikka

25.8.2020 15.00–15.45
45 min

Ilmoittautumisaika

25.6.2020 – 23.8.2020 klo 23:59