Kurkkaus TwinSpace-projektialustaan (eTwinning)

Infotilaisuus Digitaalisuus Kansainvälistyminen Opettajat ja kasvattajat Erasmus+ eTwinning

eTwinning on eurooppalaisten koulujen yhteisö, joka tarjoaa kaikille koulussa työskenteleville mahdollisuuden ja paikan olla yhteydessä toisiinsa, tehdä yhteistyötä, kehittää projekteja ja tuntea olevansa osa Euroopan jännittävintä oppimisympäristöä. Järjestämme elokuussa (25.8 ja 27.8.) kaksi lyhyttä tutustumismahdollisuutta eTwinningin käyttöön.  

Kurkkaus TwinSpace-projektialustaan to 27.8. 
PROJEKTIN PERUSTAMINEN 

Kenelle: Tapahtuma on tarkoitettu opettajille ja muulle henkilökunnalle varhaiskasvatuksessa, esi- ja perusopetuksessa, lukiossa ja ammatillisessa koulutuksessa.

Missä: Whereby-verkkokokousalustalla, jonne saat ilmoittauduttuasi linkin ja lisätietoja osallistumisesta.

Mitä: Tutustumme projektin luomisen perusteisiin: TwinSpacen luominen, sivujen lisääminen, partnereiden ja vieraiden kutsuminen, kyselyiden ja keskustelujen hyödyntäminen sekä materiaalinen lataaminen. Lisäksi tutustutaan käytössä oleviin viestintävälineisiin; foorumit, chat, chattihuoneet, verkkokokoukset ja Twinmail.  


25.8. järjestettävän tapahtuman sisällön näet täältä.  

Voit ilmoittautua kumpaankin tai vain toiseen tapahtumaan samalla kertaa. Jos et ole vielä rekisteröitynyt eTwinning-käyttäjäksi, voit tehdä sen täällä. Tapahtumaan voi osallistua myös rekisteröitymättä. 

Ota yhteyttä etwinning(at)oph.fi, jos sinulla on kysyttävää tapahtumaan liittyen.

Ilmoittaudu täällä

Aika ja paikka

27.8.2020 15.00–15.45
45 min

Ilmoittautumisaika

26.6.2020 – 25.8.2020 klo 23:59