Osaamisen tunnustamisen käytäntöjä

Koulutus Osaamisen arviointi Ammatillinen koulutus

Koulutuksen tavoitteena on syventää osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen periaatteita ja käytäntöjä. Koulutuksessa perehdytään osaamisen tunnistamiseen ja tunnustamiseen liittyviin säädöksiin ja prosessiin sekä vastataan osallistujien etukäteen lähettämiin kysymyksiin. Koulutuksessa käsitellään pienryhmissä esimerkkitapauksia, jaetaan hyviä käytäntöjä osaamisen tunnistamisesta ja tunnustamisesta sekä prosessien kehittämisestä.

Osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen on osaamisen arviointia ja tämä sisältyy koulutuksen järjestäjän laatimaan suunnitelmaan osaamisen arvioinnin toteuttamiseksi tutkintokohtaisesti. Koulutukseen osallistuminen edellyttää koulutuksen järjestäjän suunnitelmaan tai tietosisältöön perehtymistä minedu.fi/ammatillisen-koulutuksen-jarjestaminen > Osaamisen arvioinnin toteuttamissuunnitelma.

Toteutusapa

Jokainen osallistuja tuo mukanaan 1-3 esimerkkitapausta, joita käsitellään yhdessä pienryhmissä. Osallistujien toivotaan ottavan mukaan oman tietokoneen yhteistä työskentelyä varten.

Koulutukseen mahtuu mukaan enintään 60 osallistujaa, osallistujat otetaan koulutukseen ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koulutus on suunnattu opettajille, opinto-ohjaajille, osaamisen arvioijille ja muille koulutuksen järjestäjän edustajille, jotka osallistuvat ammatillisten tutkinto-opiskelijoiden osaamisen tunnistamiseen ja tunnustamiseen.

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä koulutuksemme:
Osaamisen arvioinnin toteuttamissuunnitelma – yhdessä kehittäen ja toisia tukien 10.2.–25.3.2020
Henkilökohtaistaminen, osaamisen osoittaminen ja arviointi 7.4.–13.5.2020

Lue lisää ja ilmoittaudu

Aika ja paikka

24.3.2020 09.00–16.00
1 päivä
Opetushallitus , Helsinki
Hakaniemenranta 6
00530 Helsinki
Map link

Ilmoittautumisaika

21.10.2019 – 6.3.2020 klo 23:59

Osallistumismaksu

289 € + alv 24 %