Osaamisen tunnustamisen käytäntöjä -verkkokoulutus

Koulutus Osaamisen arviointi Ammatillinen koulutus

Koulutus järjestetään verkkototeutuksena poikkeuksellisen koronatilanteen takia.

Järjestämme koulutuksen uusintana  ja sen tavoitteena on syventää osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen periaatteita ja käytäntöjä. Koulutuksessa perehdytään osaamisen tunnistamiseen ja tunnustamiseen liittyviin säädöksiin ja prosessiin sekä vastataan osallistujien etukäteen lähettämiin kysymyksiin. Koulutuksessa käsitellään pienryhmissä esimerkkitapauksia, jaetaan hyviä käytäntöjä osaamisen tunnistamisesta ja tunnustamisesta sekä prosessien kehittämisestä.

Osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen on osaamisen arviointia ja tämä sisältyy koulutuksen järjestäjän laatimaan suunnitelmaan osaamisen arvioinnin toteuttamiseksi tutkintokohtaisesti. Koulutukseen osallistuminen edellyttää koulutuksen järjestäjän suunnitelmaan tai tietosisältöön perehtymistä minedu.fi/ammatillisen-koulutuksen-jarjestaminen > Osaamisen arvioinnin toteuttamissuunnitelma.

Toteutustapa

Jokainen osallistuja tuo mukanaan 1-3 esimerkkitapausta, joita käsitellään yhdessä pienryhmissä. 

Koulutukseen mahtuu mukaan enintään 72 osallistujaa, osallistujat otetaan koulutukseen ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koulutus on suunnattu opettajille, opinto-ohjaajille, osaamisen arvioijille ja muille koulutuksen järjestäjän edustajille, jotka osallistuvat ammatillisten tutkinto-opiskelijoiden osaamisen tunnistamiseen ja tunnustamiseen.

Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu

Aika ja paikka

22.9.2020 09.00–16.00
1 päivä

Ilmoittautumisaika

2.2.2020 – 7.9.2020 klo 16:00

Osallistumismaksu

189 € + alv 24 %