Yksilöllisten opintopolkujen laadunvarmistus -webinaari

Seminaari Henkilökohtaistaminen Laatu ja kehittäminen Opetus ja ohjaus Osaamisen arviointi Tasa-arvo ja osallisuus Tutkinnon perusteet Työelämätoimikunnat Ammatillinen koulutus

TIlaisuuden esitysmateriaalit lisätään tähän tapahtumalinkkii viikon 50 alussa.

 

Tervetuloa ammatillisen koulutuksen yksilölliset opintopolut webinaariin!

Tilaisuuden on tarkoitus tukea ammatillisen koulutuksen järjestäjiä yksilöllisten opintopolkujen laadunvarmistuksessa.  Webinaarissa jaetaan hyviä käytänteitä laadukkaasta yksilöllisten opintopolkujen toteutuksesta ja etenkin seurannasta. 

Tilaisuudessa julkaistaan myös yksilöllisten opintopolkujen laadunvarmistukseen ohje- ja tukimateriaalia

  • opetus-, ohjaus- ja tukihenkilöstölle
  • ammatillisille opettajakorkeakouluille (koulutusmateriaali). Linkki materiaaleihin FI ja SV

Tilaisuus on suunnattu ensisijaisesti yksilöllisten opintopolkujen toteuttamisessa mukana oleville ja prosessia kehittäville koulutuksen järjestäjien edustajille sekä työelämän edustajille. Mukaan toivotaan myös ammatillisten opettajakorkeakoululujen edustajia hanketuotoksien käyttöönottoa silmällä pitäen.

Webinaari on maksuton. Ilmoittautumislinkki (livestreemaus) lähetetään osallistujille kalenterikutsussa ilmoittatumisajan päätyttyä. Lisätietoja: ammatillinenkoulutus [at] oph.fi (ammatillinenkoulutus[at]oph[dot]fi) 

 

 

 

Seminaari on osa Euroopan Unionin rahoittamaa laadunhallinnan koordinaatiopisteen toimintaa tukevaa projektia Projekti: Action Grant EQAVET - European Quality Assurance in Vocational Education and Training National Reference Points Agreement number - 2019-0493/001-001 Project nr 609143-EPP-1-2019-1-FI-EPPKA3-EQAVET-NRP 

Ammatillisen koulutuksen laadunhallinnan koordinaatiopisteenä toimii Suomessa Opetushallitus.

Ilmoittautuminen

Aika ja paikka

3.12.2020 09.30 – 14.30

Ilmoittautumisaika

10.10.2020 – 30.11.2020 klo 16:00

Liitteet

Liitteet
Esitykset
Liitteet