Vaikutusselvityksen julkistamistilaisuus - Yhdysvaltoihin suuntautuneen lukiolaisten vaihto-ohjelman vaikutuksia nuorten elämään

Seminaari Kansainvälistyminen Opetussuunnitelma Lukiokoulutus
Vaikutusselvityksen julkistamistilaisuus

Miten osallistuminen Young Ambassadors- ja Future Leaders -ohjelmiin on vaikuttanut nuorten elämään? 

Tule kuulemaan ja keskustelemaan vaikutusselvityksen tuloksista!

 

Toteutimme keväällä 2020 selvityksen siitä, millaisia vaikutuksia Young Ambassadors- ja Future Leaders -kesävaihto-ohjelmiin osallistumisella on ollut osallistujien elämään ja tulevaisuuden suunnitteluun, henkilökohtaiseen kehittymiseen sekä mielikuviin ja asenteisiin niin omaa kuin vaihtomaata kohtaan.

Suomen ja Yhdysvaltojen välisten ohjelmien tavoitteena on ollut tukea aktiivista kansalaisuutta, nuorten ympäristötietoisuutta ja ymmärrystä johtajuudesta.

Webinaarissa selvityksen tuloksia esittelee Laura Jauhola Owal Groupista. Tuloksia kommentoivat muun muassa Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen, erityisasiantuntija Ilkka Turunen Team Finland Knowledge -verkostosta, Washingtonista ja opetusneuvos Petri Lehikoinen Opetushallituksesta. Webinaarissa mukana myös Yhdysvaltain Suomen suurlähetystö sekä Young Ambassadors- ja Future Leaders -ohjelmien alumneja. 

Juontajana toimii Väinö Mehtola, Future Leaders -ohjelman alumni.

Tilaisuus on kutsuvieraiden lisäksi avoin kaikille kiinnostuneille. Lähetämme tarkemman ohjelman ja striimauksen linkin ilmoittautuneille 9.11.2020.

Ilmoittauduthan 9.11.2020 klo 12.00 mennessä. 
 

Lisätietoja: Nina Eskola (etunimi.sukunimi (at) oph.fi)

Ilmoittautuminen webinaariin

Aika ja paikka

10.11.2020 14.00–15.30
1,5 h

Ilmoittautumisaika

9.10.2020 – 9.11.2020 klo 12:00

Liitteet

Kutsu tilaisuuteen