Yleissivistävän koulutuksen rahoituksen koulutuspäivä ETÄYHTEYDELLÄ

Koulutus Johtaminen ja hallinto Oppilas- ja opiskelijahuolto Rahoitus Tilastot Varhaiskasvatus Esiopetus Perusopetus Lukiokoulutus

Mitä ajankohtaista yleissivistävän koulutuksen rahoituksessa tapahtuu? Koulutuspäivän aikana käsittelemme muun muassa yleissivistävän koulutuksen rahoituksen laskentaan vaikuttavia tekijöitä ja syksyn tilastointipäivän 20.9. rahoitukseen vaikuttavien tietojen ilmoittamista, täyttämistä ja korjaamista.

Koulutuspäivä on suunnattu esi- ja perusopetuksen, aamu- ja iltapäivätoiminnan ja lukiokoulutuksen opiskelijahallinnosta sekä oppilas- ja opiskelijatietojen ilmoittamisesta vastaaville ja tietoja toimittaville henkilöille, talouspäälliköille sekä valtionavustusten hanketoiminnasta vastaaville.

Koulutukseen on mahdollista osallistua VAIN etäyhteyden välityksellä. Tilaisuudesta tehdään myös tallenne, joka tulee olemaan osallistujien katsottavissa tilaisuuden jälkeen. Tarkemmat tiedot lähetetään tilaisuuden osallistujille.

Teemana pyydämme sinua kertomaan ilmoittautumislomakkeella, mitkä aiheista ovat sellaisia, jotka sinua ensisijaisesti kiinnostavat (3 kiinnostavinta aihealuetta). Eniten kannatusta saaneet aihealueet saavat ohjelmassa enemmän käsittelyaikaa. 

Sinulla on myös mahdollisuus lähettää etukäteen kysymyksiä tilaisuuden    
teemoihin liittyen. Kysymykset pyydämme lähettämään ilmoittautumispäivään (14.8.) mennessä sähköisen koulutuskalenterin kautta osoitteessa www.oph.fi/koulutus tai sähköpostilla osoitteeseen jari.kiriloff [at] oph.fi.
 

Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu

Aika ja paikka

3.9.2020 08.30–16.15
Helsinki Congress Paasitorni
Paasivuorenkatu 5 A, 00530 Hki
Map link

Ilmoittautumisaika

29.5.2020 – 14.8.2020 klo 23:59

Osallistumismaksu

Etäyhteyden kautta maksu 192 € + alv 24 %/henkilö