Ammatillisen koulutuksen kehittämisen hankepäivä 26.4.2021

Seminaari Ammatillinen koulutus

Tervetuloa mukaan OKM:n ja OPH:n yhteiseen ammatillisen koulutuksen hankepäivään.

Tilaisuus on suunnattu kaikille kehittämishanketoiminnasta kiinnostuneille. Päivän tarkoituksena on edistää hanketoiminnan vaikuttavuutta, tarjota mahdollisuus tutustua käynnissä oleviin hankkeisiin, jakaa kehittämistyön tuloksia ja osaamista sekä verkostoitua muiden toimijoiden kanssa. Iltapäivän osuudessa on mahdollista esitellä omaa hanketta HowSpace -alustalla.

Jos haluat osallistumisesi lisäksi esitellä hanketta, jossa olet mukana, niin rasti lomakkeelta kohta "Kyllä - Haluan lähettää hanke-esittelymateriaalia". Lomakkeen lähettämisen jälkeen avautuu uusi sivu, jossa on lisätietoa hanke-esittelyistä HowSpace-alustalla ja ilmoittautumislomake. Yksi kuva ja lyhyt teksti riittää tai lyhyt video. Mukaan mahtuu vielä, toimi pian, sillä ilmoittautuminen päättyy 14.4.2021.

Tilaisuus järjestetään verkossa (Teams -sovellus) ja on osallistujille maksuton. Mukaan mahtuu 250 ensin ilmoittautunutta.

Ilmoittautuminen on auki 14.4.2021 asti. 

Tilaisuutta koskevat kysymykset voi lähettää osoitteeseen: ammatillinenkoulutus [at] oph.fi (ammatillinenkoulutus[at]oph[dot]fi).

 

 

Ilmoittautuminen hankepäivään (webropol)

Aika ja paikka

26.4.2021 09.30 – 15.00

Ilmoittautumisaika

12.3.2021 – 14.4.2021 klo 23:59

Liitteet

Alustava ohjelma