Elintarvikealan perustutkinnon perusteiden työpaja (Muuttunut päivämäärä)

Infotilaisuus Arviointi ja todistukset Henkilökohtaistaminen Koulutuksen kehittäminen Opettajat ja kasvattajat Opetus ja ohjaus Oppimisympäristö Osaamisen arviointi Tutkinnon perusteet Ammatillinen koulutus

Opetushallitus järjestää elintarvikealan työpajan 14.4.2021 klo 13-16, jonka aiheena on uudet elintarvikealan perustutkinnon perusteet (OPH-329-2020). Työpaja toteutetaan Teams-sovelluksella verkossa. Työpaja on tarkoitettu elintarvikealan yrityksille, sidosryhmille ja koulutuksen järjestäjille. Työpajan tavoitteena on jakaa tutkintojen ja koulutuksen järjestämisen hyviä käytäntöjä ja kehittää uusia malleja. Lisätietoja antaa opetusneuvos Markku Kokkonen, markku.kokkonen [at] oph.fi.

TYÖPAJAN PÄIVÄMÄÄRÄ ON MUUTTUNUT.

Aika ja paikka

14.4.2021 13.00–16.00

Liitteet

Liitteet