Erasmus+ nuorisoalalle: ATOQ Advanced Training on Quality

Koulutus Nuorisotyö Erasmus+ Erasmus+ nuorisoalalle

Käsittele nuorisovaihtokokemuksessi kollegojen kassa

Oletko toteuttanut ensimmäisen nuorisovaihtosi ryhmänvetäjänä? Nyt mielessäsi saattaa pyöriä monta kysymystä siitä, mikä oikein on olennaista nuorisovaihdon tekemisessä ja mikä ei. Haluaisit ehkä kuulla muiden mielipiteitä omiin pohdintoihisi ja selkeitä esimerkkejä siitä, miten asioita kannattaa tehdä. Jos kotiorganisaatiossa ei ole ketään, joka korvaansa lotkauttaisi, tässä koulutuksessa keskustelukumppaneita asiasta riittää.

Koulutuksen kautta opit hyviä käytäntöjä tulevia hankkeita varten ja saatat löytää kumppaneita niihin.

Nuorisovaihtojen laadukkaat työtavat

ATOQ tulee sanoista Advanced Training on Quality ja se tekee, mitä lupaa. Koulutuksessa pääset tutustumaan nuorisovaihtojen peruselementteihin laatunäkökulmasta. Mitä laadukas oppiminen, kumppanuus tai nuorten osallisuus tarkoittaa sinun näkökulmastasi hankkeen vetäjänä?  Kolmen kouluttajan tiimi antaa teoriapohjaa ja konkreettisia toimintatapoja eri elementtien suunnitteluun ja toteuttamiseen. Koulutus ravistelee vanhoja toimintamalleja ja inspiroi uuteen toimintaan.

Sinun ei tarvitse löytää vastauksia itse. Kolmen kouluttajan kokemukset ja tieto tuo pohjaa omien toimintatapojen kehittämiselle. Hyöty lankeaa suoraan tuleviin nuoriosvaihtoihisi.

Koulutus järjestetään Antalyassa, Turkissa 13.-18.12.2021

Kenelle seminaari on tarkoitettu?

Jos olet toteuttanut nuorisoryhmän kanssa vähintään yhden nuorisovaihdon ryhmänvetäjän tai ohjaajan roolissa, tämä koulutus sopii sinulle. Erityisesti se auttaa sinua, jos sinulla on vain vähän kokemusta nuorisovaihdoista, mutta myös useita vaihtoja toteuttaneille koulutus antaa uusia näkökulmia ja ideoita. Myös, jos viime vaihdon toteuttamisesta on jo aikaa, mutta sinua kiinnostaisi aloittaa vaihtojen järjestäminen uudestaan, tämä koulutus palvelee sinua muistinvirkistäjänä.

Koulutuksen käyttökieli on englanti.

Osallistuminen on maksutonta

Sinun ei tarvitse maksaa osallistumisesta mitään. Sinulta ei peritä osallistumismaksua, majoitus ja ruokailut hoidetaan sinun puolestasi ja kaikki matkoihin liittyvät kulut korvataan sinulle jälkeenpäin.

Sinun täytyy sopia osallistumisesta oman organisaatiosi kanssa sen omien käytäntöjen mukaan. Sinulla täytyy myös olla matkavakuutus, mutta työnantajasi vakuutus on usein riittävä.

Hae koulutukseen SALTOn sivuilla

Klikkaa itsesi SALTOn eurooppalaiseen koulutuskalenteriin alla olevan linkin kautta. Englanninkielisen ilmoituksen kautta pääset sähköiseen hakulomakkeeseen. Luo itsellesi sivuston käyttäjätunnuksen (MySALTO), ellei sinulla jo ole sellaista.

Lisätietoja antaa

Paavo Pyykkönen
Ohjelma-asiantuntija
Opetushallitus
paavo.pyykkonen(at)oph.fi
+358 29 533 8547

 

Tästä linkistä pääset sähköiseen hakulomakkeeseen

Aika ja paikka

13.–18.12.2021
Päivämäärät sisältävät saapumis- ja lähtöpäivät
Antalya, Turkki Map link

Ilmoittautumisaika

3.9.2021 – 31.10.2021 klo 23:59

Liitteet

Koulutuksen ohjelmaluonnos