Erasmus+ nuorisoalalle: The Power of Non Formal Education

Koulutus Nuorisotyö Erasmus+ Erasmus+ nuorisoalalle EU:n nuoriso-ohjelmat Euroopan solidaarisuusjoukot

Miten nuorten oppimiskokemuksia voi vahvistaa?

Nonformaali oppiminen on kantautunut varmaan sinunkin korviisi. Nimike saattaa kuulostaa hankalalta ja useinvoi tuntua, että se viittaa vain eurooppalaisiin hankkeisiin tai puheeseen, jossa täytyy kuulostaa hienommalta kuin on.

Tämä ei tietenkään ole totta. Nuorisotyössä on paljon pedagogisia elementtejä ja nuoret oppivat paljon erilaisia taitoja ja asenteita nuorisotoiminnan kautta. Nykyään koululaitoskin on kiinnostunut osallistavista, kokemuksellisista ja aihelähtöisistä oppimistavoista. Nuorten parissa toimivana ihmisensä sinäkin olet varmasti kiinnostunut siitä, miten haluttuja oppimiskokemuksia saadaan aikaan ja miten nuorten positiiviseen kehittymiseen voidaan vaikuttaa. Tämä koulutus antaa sinulle syvän ja henkilökohtaisen kokemuksen oppimisesta nuorisotyössä.

Immersiivinen prosessi

Koulutuksen aikana saat itse osallistua kokemukselliseen oppimiseen ja nähdä sen voiman. Samalla opit tapoja purkaa kokemuksia, ymmärtää kuinka suunnitella opettavaista toimintaa ja syventää ymmärrystäsi oppmisen teoriasta.

Koulutuksessa saatuja taitoja voi soveltaa kaikenlaisessa nuorisotoiminnassa, mukaan lukien ne eurooppalaiset nuorisohankkeet. Joka tapauksessa voit soveltaa oppimaasi omassa työssäsi.

Koulutus järjestetään Göteborgissa, Ruotsissa 29.11.-3.12.2021.

Kenelle seminaari on tarkoitettu?

Jos toimit nuorisotyössä kunnassa, seurakunnassa, yhdistyksessä tai järjestössä, voit hakea koulutukseen. Koska haluamme, että opitut asiat tulevat käyttöön omassa työssäsi, valitsemme koulutukseen henkilöitä, jotka toimivat säännöllisesti nuorten ryhmien kanssa tai esimerkiksi yksilövalmennuksessa.

Mitä osallistuminen maksaa?

Sinulta ei peritä osallistumismaksua ja matkakulusi korvataan kotiovelta tapahtumapaikalle ja takaisin täysimittaisesti. Järjestävä maa huolehtii majoituksen järjestämisestä, ruokailuista sekä koulutusmateriaalieista, joten sinulle ei tule niistä mitään kuluja. Sovi kuitenkin osallistumisesta oman esimiehesi kautta ja huolehdi, että työpaikka maksaa päivärahasi ja hoitaa vakuutuksesi.

Kuinka voin hakea seminaariin?

Hae koulutukseen alla olevan linkin kautta. Pääset englanninkieliseen ilmoitukseen SALTOn European Training Calendarissa. Hakemukseen pääset ilmoituksen Apply Now! -linkin kautta.

SALTOn sivuilla voidaan kehoittaa sinua varmistamaan meiltä, lähetämmekö osallistujia tähän koulutukseen. Sinun ei kuitenkaan tarvitse tehdä sitä, koska tämä ilmoituksen kautta ilmoitamme, että suomalaiset voivat hakea osallistujiksi tähän koulutukseen.

Lisätietoja antaa Paavo Pyykkönen

Tästä linkistä pääset sähköiseen hakulomakkeeseen

Aika ja paikka

29.11.–3.12.2021
Päivämäärät sisältävät saapumis- ja lähtöpäivät

Ilmoittautumisaika

1.1.2021 – 20.10.2021 klo 23:59

Liitteet

Liitteet