Erasmus+ nuorisoalalle: Star of Europe -koulutus nuorisovaihdoista

Koulutus Kansainvälistyminen Nuorisotyö Erasmus+ Erasmus+ nuorisoalalle EU:n nuoriso-ohjelmat

Nuorisovaihdot työkaluksi omaan toimintaan

Kiinnostaako sinua nuorisovaihtojen toteuttaminen? Nuorisovaihto on hyvä työkalu nuorten osallistumisen ja aloitekyvyn tukemiseen. Siinä yhdistyy jännittävä kansainvälinen kokemus ja nuorten oma toiminta.

Star of Europe -koulutuksessa ymmärrät hyvin, mitä nuorisovaihdon suunnitteluun ja toteutukseen kuuluu. Koulutus sopii ensikertalaiselle tai niille, jotka haluavat parantaa taitojaan.

Koulutus järjestetään Prahassa, Tšekin tasavallassa 29.11.-3.12.2021.

Nuorisovaihto alusta loppuun

Koulutus johdattelee sinut askel askeleelta vaihdon läpi ja antaa neuvoja siihen, kuinka nuoret voivat itse toimia aktiivisesti jokaisessa hankkeen osassa. Samalla kiinnitetään huomiota kumppaniryhmiin ja heidän osallisuuteensa. Näin nuorisovaihdoista tulee nuorten itsensä tekemiä ja toteuttamia hankkeita, joissa he oppivat paljon uutta.

Lisäksi ymmärrät, millainen nuorisovaihdon prosessi on kokonaisuudessaan. Sinun on helpompi kuvata se myös nuorillesi, joille vaihdon ajatus saattaa olla hankala ymmärtää.

Sähköinen materiaali tukena

Pääset tutustumaan myös koulutuksen digitaaliseen versioon, jota voit käyttää suunnittelun tukena, kun aloitatte oikean vaihdon suunnittelun. Videot, tehtävät ja tukimateriaali tukee jokaista hankkeen vaihetta. The Star of Europe -materiaali on vapaasti kaikkien käytettävissä ja se on englanninkielinen.

Kenelle seminaari on tarkoitettu?

Jos sinulla ei ole minkäänlaista kokemusta nuorisovaihdoista, tämä koulutus sopii sinulle loistavasti. Koulutus sopii myös sinulle, jos viime vaihdostasi on muutama vuosi ja haluaisit verestää muistojasi tai jos ajattelet, että omia työtapoja on hyvä tuulettaa.

Koulutuksen käyttökieli on englanti.

Osallistuminen on maksutonta

Sinun ei tarvitse maksaa osallistumisesta mitään. Sovi kuitenkin osallistumisesta ja työajan käytöstä oman työnantajasi kanssa.

Hae koulutukseen SALTOn sivuilla

Klikkaa itsesi SALTOn eurooppalaiseen koulutuskalenteriin alla olevan linkin kautta. Englanninkielisen ilmoituksen kautta pääset sähköiseen hakulomakkeeseen. Luo itsellesi sivuston käyttäjätunnuksen (MySALTO), ellei sinulla jo ole sellaista.

Lisätietoja antaa

Paavo Pyykkönen
paavo.pyykkonen(at)oph.fi
+358 29 533 8547

Tästä linkistä pääset sähköiseen hakulomakkeeseen

Aika ja paikka

29.11.–3.12.2021
Päivämäärät sisältävät matkustuspäivät

Ilmoittautumisaika

5.1.2021 – 21.10.2021 klo 23:59