Erasmus+ nuorisoalalle:Youth Voice through an European Digital Radio -verkkokoulutus

Koulutus Digitaalisuus Tasa-arvo ja osallisuus Nuorisotyö Erasmus+ Erasmus+ nuorisoalalle Youth in Action EU:n nuoriso-ohjelmat Euroopan solidaarisuusjoukot

Nuorten ääni kuuluviin radiotoiminnan kautta

Radiotoimintaa harrastavat nuoret aikuiset, heidän kanssaan toimivat nuorisotyöntekijät tai muut digitaalisesta radiotoiminnasta ja nuorten osallisuudesta kiinnostuneet nuorisotoimijat saavat hyvän tilaiduuden tutustua eurooppalaiseen nuorison radiotoimintaan ja luoda yhteyksiä muihin radioitoimijoihin. Oletko sinä digiradiotouhuista kiinnostunut tai käytättekö radiotoimintaa työssänne nuorten kanssa? Tämän kaksiosaisen tapahtuman kautta teillä on mahdollisuus verkottua muiden toimijoiden kanssa ja oppia lisää siitä, miten nuoren ääni saadaan kuuluviin.

Koulutusta ja kumppanuuksia

Jos tulet valituksi, sinulla on mahdollisuudet osallistua kahteen tapahtumaan.

Ensimmäinen tapahtuma on verkkokoulutus, jossa terästellään teknisiä taitoja, herätellään nuorten omaa ääntä ja tutustutaan eri puolilla Eurooppaa toimiviin nuorten radioihin. Saat kuulla myös rahoitusmahdollisuuksista, joita radiopoppoonne voi käyttää hyväkseen, jos kansainvälinen yhteistyö muiden radioiden kanssa kiinnostaa.

Toisessa tapahtumassa keskitytään luomaan kumppanuuksia, joiden kautta radiot voivat tehdä yhteistyötä. Siinä viritellään kansainvälisiä hankeideoita, joiden kautta nuoret voivat jatkaa yhteistyötään ja kehittyä lisää.

Kuka voi osallistua?

Jos työssäsi käytätte radiotoimintaa nuorten kanssa työskentelyyn, haluaisitte aloittaa radiotyöskentelyn tai näette sen tapana lisätä nuorten osallisuutta, voit olla hyvä hakija. Voit olla myös nuori aikuinen, joka on vertaisohjaajan tai -vetäjän roolissa ja sillä tavalla edustat omaa nuorisoryhmääsi.

Kannattaa myös ottaa yhteyttä, jos haluatte osallistua nuorisotyöntekijän ja nuoren parina, sekin on mahdollista. Tehkää molemmat oma hakemus ja kertokaa hakemustekstissä, että haluatte osallistua parina.

Osallistuminen on maksutonta

Sinulta ei peritä osallistumismaksua tai muita kuluja tapahtumiin osallistumisesta. Jos olet työsuhteessa, sovi työajan käyttämisestä työnantajasi kanssa.

Hae osallistujaksi!

Voit hakea koulutukseen klikkaamalla alla olevaa palkkia. Linkin kautta pääset tapahtuman tarkempaan englanninkieliseen kuvaukseen, joka kannattaa lukea. Saat hakemuksen auki klikkaamalla Apply Now! -painiketta sivun oikeassa ylälaidassa.

Lisätietoja antaa

Paavo Pyykkönen
paavo.pyykkonen(at)oph.fi
+358 29 533 8547

Tästä linkistä pääset sähköiseen hakulomakkeeseen

Aika ja paikka

12.–18.4.2021

Ilmoittautumisaika

19.2.2021 – 15.3.2021 klo 23:59