Erasmus+ -kontaktiseminaari yleissivistävälle koulutukselle: “Erasmus + green mobility + green schools”

Seminaari Verkostotapaaminen Ilmasto Kansainvälistyminen Lukiokoulutus Perusopetus Erasmus+ Erasmus+ yleissivistävälle koulutukselle eTwinning

Saksan Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto järjestää kontaktiseminaarin, jonka teemana on ympäristö ja ilmastonmuutoksen torjunta. Seminaarissa opettajat voivat jakaa kokemuksiaan ympäristökasvatuksesta ja koulujen vihreistä arvoista. Seminaarin tavoitteena on auttaa löytämään hankekumppaneita ja suunnittelemaan Erasmus+ -hankkeita.

  • aika: 4.-6.5.2022
  • paikka: Potsdam, Saksa
  • järjestäjä: Saksan Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto
  • työkieli: englanti

Kohderyhmä 

Seminaari on suunnattu yleissivistävän sektorin opettajille ja rehtoreille. Tapahtuman tavoitteena on myös houkutella uusia henkilöitä Erasmus+ -ohjelman pariin.

Seminaarin kuvaus 

Teemat ja tavoitteet

Seminaarin tavoitteena on, että osallistujat

  • kehittävät tapoja toteuttaa hankkeita, jotka liittyvät kestävään kehitykseen
  • oppivat yhdistämään virtuaalista ja todellista liikkuvuutta mm. eTwinning-alustan avulla
  • pohtivat alan asiantuntijoiden avulla, miten ympäristön ja ilmaston suojelemista voidaan käsitellä hankkeissa ja koulun arjessa.
  • saavat mahdollisuuden verkostoitua eurooppalaisten kollegojen kanssa, löytää hankekumppaneita ja saada uusia ideoita kestävän kehityksen hankkeisiin, kuten esimerkiksi liikkuvuuksien toteuttamiseen.

Lisäksi seminaarissa esitellään hankkeita, jotka osoittavat, kuinka monipuolisia ja luovia ympäristönsuojeluun ja kestävään kehitykseen liittyvät hankkeet voivat olla.

Lisätietoja

Kaikilta osallistujilta pyydetään todistus täydestä Covid-19-rokotesuojasta ​​ja negatiivisesta antigeenisestä testistä (korkeintaan 24 tuntia vanha). Seminaarin ohjelma ja kulttuuriohjelma toteutetaan kongressihotellilla voimassa olevien turvallisuus- ja hygieniamääräysten mukaisesti.

Hakeminen 

Haussa on yhteensä 4 paikkaa suomalaisille yleissivistävän koulutuksen organisaatioiden osallistujille. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta. Lue lisää kulujen korvaamisesta osallistujalle:

TAPAHTUMAN INFOSIVU JA HAKULOMAKE SALTO-PORTAALISSA

Aika ja paikka

4. – 6.5.2022
Potsdam, Germany

Ilmoittautumisaika

28.1.2022 – 15.2.2022 klo 23:59