Erasmus+ online-kontaktiseminaari yleissivistävälle, ammatilliselle, korkeakoulutukselle ja aikuiskoulutukselle: "Connector 6.0"

Koulutus Seminaari Verkostotapaaminen Digitaalisuus Opetus ja ohjaus Oppimisympäristö Varhaiskasvatus Esiopetus Perusopetus Lukiokoulutus Ammatillinen koulutus Korkeakoulutus Aikuiskoulutus Erasmus+ Erasmus+ aikuiskoulutukselle Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle Erasmus+ korkeakoulutukselle Erasmus+ yleissivistävälle koulutukselle TCA

HUOM! Tapahtuma siirretty, uusi ajankohta on 9.-12.11.2021.

Romanian Erasmus+ ohjelman kansallinen toimisto järjestää online-kontaktiseminaarin epävirallisesta digitaalisesta oppimisesta yleissivistävän, ammatillisen, korkeakoulutuksen ja aikuiskoulutuksen sektoreilla toimiville. 

Tapahtuman tavoitteena on päästä tutustumaan erilaisiin epävirallisiin oppimismenetelmiin ja niiden soveltamiseen käytännössä. Vaikka tapahtuma järjestetään verkossa, siinä keskitytään vuorovaikutukseen, ihmisten osallistamiseen ja itse kokemukseen.

Tähän kontaktiseminaariin osallistuu 40 koulutusalan ammattilaista eri puolilta Eurooppaa, mikä luo hyvät mahdollisuudet verkostoitumiseen ja uusien hankekumppanien löytämiseen.

  • aika: 9.-12.11.2021
  • paikka: online
  • järjestäjä: Romanian Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto
  • työkieli: englanti

Kohderyhmä 

Seminaari on avoin epävirallisesta oppimisesta kiinnostuneille yleissivistävän, ammatillisen, korkeakoulutuksen ja aikuiskoulutuksen sektoreilla toimiville henkilöille.

Seminaarin kuvaus

Teemat ja tavoitteet

Romanian kansallinen toimisto aloitti Connectorin organisoinnin vuonna 2014. Tavoitteena oli, että tästä epävirallisten oppimismenetelmien jakamiseen ja kokemiseen keskittyvästä tapahtumasta tulisi ajan mittaan tämän alan eurooppalainen kiintopiste. Vuonna 2021 tapahtumasarja laajenee kuudennen osansa avulla digitaaliseksi.

Tapahtumassa pääsee tutustumaan epävirallisiin oppimismenetelmiin, joita voi myöhemmin hyödyntää työssä, ja oppimaan kansainvälisessä ja monikulttuurisessa kontekstissa. Tapahtuma sisältää työpajoja, joissa edistetään epävirallista oppimista Euroopassa, luodaan yhteyksiä epävirallisen oppimisen ja virallisen koulutuksen välille sekä luodaan virtuaalinen yhteistyötila menetelmien, välineiden ja oppimisideoiden jakamista varten.

Yhdistä siis maailmaa epävirallisen oppimisen avulla!

Hakeminen

Haussa on yhteensä 4 paikkaa suomalaisissa organisaatioissa toimiville. Webinaari on osallistujille maksuton.

Hakuaikaa on 6.10.2021 asti

Lisätiedot:

Kristiina Kirjarinta (yleissivistävä), kristiina.kirjarinta [at] oph.fi0295 331 892

Johanna Tarvainen (aikuiskoulutus), johanna.tarvainen [at] oph.fi0295 331 897

 

Sami Niemelä (Korkeakoulutus), sami.niemela [at] oph.fi0295 331 935

Sari Huttunen (Ammatillinen koulutus), sari.huttunen [at] oph.fi, 0295 338 563

Hakulomake

Aika ja paikka

9.–12.11.2021
Bucharest, Romania (online)

Ilmoittautumisaika

1.6.2021 – 6.10.2021 klo 23:59

Liitteet