Erasmus+ online-kontaktiseminaari yleissivistävälle koulutukselle: "Access All Areas: Pathways for Students Accessing Further Education, Training and Employment in Europe"

Koulutus Verkostotapaaminen Webinaari Kansainvälistyminen Opetus ja ohjaus Perusopetus Lukiokoulutus Erasmus+ Erasmus+ yleissivistävälle koulutukselle TCA

Irlannin Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto järjestää online-kontaktiseminaarin opiskelijoiden jatko-opiskelu-, harjoittelu- ja työllisyysmahdollisuuksista Euroopassa. Seminaarin tavoitteena on tarjota opinto-ohjaajille selkeitä ohjeita siihen, kuinka he voivat tukea opiskelijoiden pääsyä näihin mahdollisuuksiin.

Seminaari on suunnattu yläkoulun ja lukion opinto-ohjaajille.

Tähän online-kontaktiseminaariin osallistuu 30 koulutusalan ammattilaista eri puolilta Eurooppaa, mikä luo hyvät mahdollisuudet verkostoitumiseen ja uusien hankekumppanien löytämiseen.

  • aika: 7.-8.12.2021
  • paikka: online
  • järjestäjä: Irlannin Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto
  • työkieli: englanti

Kohderyhmä 

Seminaari on suunnattu yläkoulun ja lukion opinto-ohjaajille.

Seminaarin kuvaus

Teemat ja tavoitteet

Seminaarin tavoitteena on tarjota opinto-ohjaajille selkeitä ohjeita siihen, kuinka tukea opiskelijoiden pääsyä jatko-opiskelu-, harjoittelu- ja työllisyysmahdollisuuksiin Eurooppaan. Lisäksi seminaari tarjoaa osallistujille mahdollisuuden verkostoitumiseen, opinto-ohjaajien kansainvälisen yhteistyön edistämiseen ja opiskelijoiden kansainvälisten opinto- ja työelämämahdollisuuksien edistämiseen.

Seminaarin tavoitteena on myös lisätä opinto-ohjaajien tietoisuutta Erasmus+ -ohjelman, etenkin KA1-liikkuvuustoimintojen, tarjoamista mahdollisuuksista.

Hakeminen

Haussa on yhteensä 2 paikkaa suomalaisille yleissivistävän koulutuksen sektorin organisaatioille. Webinaari on osallistujille maksuton.

Hakuaika päättyy 31.10.2021.

Lisätiedot:

Kristiina Kirjarinta (yleissivistävä), kristiina.kirjarinta [at] oph.fi0295 331 892

Hakulomake

Aika ja paikka

7.–8.12.2021
Ireland (online)

Ilmoittautumisaika

28.7.2021 – 31.10.2021 klo 23:59

Liitteet