Erasmus+ online-kontaktiseminaari yleissivistävälle koulutukselle: "A contact making seminar/training on the implementation of pupil mobility in SE under KA1 action"

Koulutus Seminaari Verkostotapaaminen Kansainvälistyminen Koulutuksen kehittäminen Varhaiskasvatus Esiopetus Perusopetus Lukiokoulutus Erasmus+ Erasmus+ yleissivistävälle koulutukselle TCA

Latvian Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto järjestää online-kontaktiseminaarin oppilas- ja opiskelijaliikkuvuuden toteuttamisesta (KA1-liikkuvuushankkeet).

Seminaari on suunnattu yleissivistävän sektorin toimijoille, kuten koulujen johtajille, opettajille, opettajien koulutushenkilöstölle, kouluviranomaisille ja päättäjille.

Tähän online-kontaktiseminaariin osallistuu 100 koulutusalan ammattilaista eri puolilta Eurooppaa, mikä luo hyvät mahdollisuudet verkostoitumiseen ja uusien hankekumppanien löytämiseen.

  • aika: 15.-16.11.2021
  • paikka: Online
  • järjestäjä: Latvian Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto
  • työkieli: englanti

Kohderyhmä 

Seminaari on suunnattu yleissivistävän sektorin toimijoille, kuten koulujen johtajille, opettajille, opettajien koulutushenkilöstölle, kouluviranomaisille ja päättäjille.

Seminaarin kuvaus

Teemat ja tavoitteet

Seminaarin tavoitteena on tarjota tukea kouluille oppilasliikkuvuuden kehittämiseen ja toteuttamiseen KA1-hankkeissa uudessa Erasmus+ -ohjelmassa. Lisäksi tavoitteena on tarjota mahdollisuuksia uusien kontaktien luomiseen.

 

Hakeminen

Haussa on yhteensä 4 paikkaa suomalaisille yleissivistävän koulutuksen sektorin toimijoille. Webinaari on osallistujille maksuton. 

 

Hakuaika päättyy 1.10.2021.

Lisätiedot:

Kristiina Kirjarinta (yleissivistävä), kristiina.kirjarinta [at] oph.fi0295 331 892

Hakulomake

Aika ja paikka

15.–16.11.2021
Riga, Latvia

Ilmoittautumisaika

28.7.2021 – 1.10.2021 klo 23:59

Liitteet

Liitteet