Erasmus+ online-kontaktiseminaari yleissivistävälle koulutukselle: "Resources for Rural Schools"

Koulutus Seminaari Verkostotapaaminen Webinaari Kansainvälistyminen Opettajat ja kasvattajat Opetus ja ohjaus Tasa-arvo ja osallisuus Varhaiskasvatus Esiopetus Perusopetus Lukiokoulutus Erasmus+ Erasmus+ yleissivistävälle koulutukselle TCA

Irlannin Erasmus+ ohjelman kansallinen toimisto järjestää online-kontaktiseminaarin, jossa käsitellään pienellä paikkakunnalla, maaseudulla ja haja-asutusalueilla toimivien koulujen eristyneisyyttä ja kansainvälistymismahdollisuuksia. Seminaarissa käydään läpi resursseja, jotka tukevat näillä alueilla työskenteleviä opettajia heidän koulujensa kansainvälistymisessä. Seminaari on tarkoitettu yläkoulujen ja lukioiden opettajille.

Tähän kontaktiseminaariin osallistuu 30 koulutusalan ammattilaista eri puolilta Eurooppaa, mikä luo hyvät mahdollisuudet verkostoitumiseen ja uusien hankekumppanien löytämiseen.

  • aika: 22.-24.9.2021
  • paikka: online
  • järjestäjä: Irlannin Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto
  • työkieli: englanti

Kohderyhmä 

Seminaari on tarkoitettu yläkoulujen ja lukioiden opettajille.

Seminaarin kuvaus

Teemat ja tavoitteet

Tapahtuman tavoitteena on luoda opettajille mahdollisuus keskustella pienellä paikkakunnalla, maaseudulla ja haja-asutusalueilla toimivien koulujen eristyneisyydestä ja tarjota resursseja ongelman ratkaisemiseksi. Seminaari tarjoaa tukea koulun kansainvälistymiseen Euroopan tasolla.

Lisäksi seminaari tarjoaa mahdollisuuksia uusien S2S ja eTwinning -kontaktien, kumppanuuksien ja projektien luomiseen.

Hakeminen

Haussa on 2 paikkaa suomalaisille yleissivistävän koulutuksen organisaatioissa toimiville. Webinaari on osallistujille maksuton.

Hakuaika päättyy 11.8.2021.

Lisätiedot:

Kristiina Kirjarinta (yleissivistävä), kristiina.kirjarinta [at] oph.fi0295 331 892

Hakulomake

Aika ja paikka

22.–24.9.2021
Loch Garman, Ireland (online)

Ilmoittautumisaika

9.6.2021 – 11.8.2021 klo 23:59

Liitteet

Liitteet