Erasmus+ -yhteistyöhankkeiden hakuinfot: Kyselytunti

Infotilaisuus Webinaari Kansainvälistyminen Varhaiskasvatus Esiopetus Perusopetus Lukiokoulutus Ammatillinen koulutus Korkeakoulutus Taiteen perusopetus Aikuiskoulutus Nuorisotyö Liikunta ja urheilu Erasmus+ Erasmus+ aikuiskoulutukselle Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle Erasmus+ korkeakoulutukselle Erasmus+ nuorisoalalle Erasmus+ yleissivistävälle koulutukselle Erasmus+ liikunnalle ja urheilulle – Sport

Suunnitteletko Erasmus+ -yhteistyöhanketta? Tule hakuinfoihin kuulemaan vinkkejä hankkeen suunnitteluun, hakulomakkeen täyttämiseen ja budjetointiin.

Hakuinfot on tarkoitettu varhaiskasvatuksen, perusopetuksen, ammatillisen koulutuksen, aikuiskoulutuksen, korkeakoulutuksen, nuorisoalan sekä liikunta- ja urheilusektorin edustajille, jotka suunnittelevat Erasmus+ -yhteistyöhanketta.

Keväällä 2021 Erasmus+ -rahoitusta on haettavissa sekä kumppanuushankkeille että pienimuotoisille kumppanuushankkeille. Molemmille hankemuodoille on omat tilaisuutensa. Korkeakoulusektorilla pienimuotoisia kumppanuushankkeita ei rahoiteta. 

Tilaisuudet

Webinaarit kumppanuushankkeen hakijalle:

Webinaarit pienimuotoisen kumppanuushankkeen hakijalle:

Yhteinen kyselytunti molemmille hanketyypeille 7.5. klo 14-15. 

Tilaisuudet pidetään suomeksi.

Ilmoittaudu kuhunkin tilaisuuteen viimeistään kaksi päivää ennen tilaisuutta. Samalla lomakkeella voit ilmoittautua mukaan kaikkiin hakuinfoihin.

Lähetämme osallistumislinkit ilmoittautuneille ennen tilaisuutta.

Tilaisuudet tallennetaan. Tallenteet ja esitysmateriaalit tulevat kunkin hakuinfon tapahtumasivulle tilaisuuden jälkeen. Tallenteet ovat katsottavissa kaksi viikkoa. Tämän jälkeen tallenteet ja esitysmateriaalit voidaan lähettää pyynnöstä.

Ilmoittaudu webinaareihin

Aika ja paikka

7.5.2021 14.00–15.00
Hankesuunnittelu I: kumppanuushankkeet
14.4. klo 10-12 
Hakulomake ja budjetti I: kumppanuushankkeet
29.4. klo 14-16
Hankesuunnittelu II: pienimuotoiset kumppanuushankkeet
19.4. klo 14-16 
Hakulomake ja budjetti II: pienimuotoiset kumppanuushankkeet  
26.4. klo 14-16 
Yhteinen kyselytunti molemmille hanketyypeille 
7.5. klo 14-15

Enrolment period

23.3.2021 – 5.5.2021 klo 23:59