Erasmus+ yleissivistävä koulutus: Kyselytunti lyhytkestoisen liikkuvuushankkeen hakijalle (KA122-SCH)

Infotilaisuus Rahoitushaku Webinaari Varhaiskasvatus Esiopetus Perusopetus Lukiokoulutus Taiteen perusopetus Erasmus+ yleissivistävälle koulutukselle

Onko sinulla kysymyksiä siitä, miten haet Erasmus+ yleissivistävän koulutuksen oppimiseen liittyviä liikkuvuuksia ulkomailla?

Hankkeessa organisaatiosi saa rahoitusta ja ohjausta liikkuvuuksien menestykselliseen toteuttamiseen. Voit yhdellä hakemuksella hakea liikkuvuustukea sekä henkilökunnan että oppilaiden liikkuvuuksiin, jotka tapahtuvat Erasmus+ -ohjelmaan osallistuvassa maassa. Tukea voit saada enintään 30 liikkuvuuteen, joiden kohteet etsit itse. Euromääräinen tuki määräytyy yksikkökuluilla kohdentuen liikkuvuuksien matka-, oleskelu- ja organisointikuluihin.

Ota huomioon, että liikkuvuuksien tulisi aktiivisesti edistää inkluusiota ja moninaisuutta, ympäristön kestävää kehitystä sekä tieto- ja viestintäteknologista osaamista.  Voit esimerkiksi sisällyttää nämä hankkeeseenne lisäämällä osallistujien tietoisuutta, jakamalla parhaita käytäntöjä ja valitsemalla sopivat liikkuvuusmuodot.

Järjestämme lyhyen hakuajan vuoksi neljä lähes samansisältöistä hakuneuvontaa, jotta mahdollisimman monella on mahdollisuus saada perustiedot webinaarina ja käydä chat-keskusteluja. Webinaarissa käydään läpi ohjelmaoppaan keskeiset kohdat ja kurkataan hakulomakkeeseen sekä teknisesti että vinkataan sisältöä. Lisäksi hieman ennen hakuajan päättymistä pidämme kyselytunnin.

Ajankohdat

  • ke 7.4. klo 14-15.30 webinaari 1/4
  • ti 13.4. klo 15-16.30 webinaari 2/4
  • pe 23.4. klo 13-14.30 webinaari 3/4
  • ke 28.4. klo 14-15.30 webinaari 4/4
  • ke 5.5. klo 15-16 kyselytunti

Millaista toimintaa tuetaan?

Alla oleva kuva kertoo millaiseen toimintaan voitte saada tukea. Lisäksi saatte Opetushallituksesta koulutusta hankkeen toimeenpanoon, hallinnointiin ja raportointiin. Tuemme hankettanne, jotta hanketoimintanne on laadukasta ja sen tavoitteet toteutuvat parhaalla mahdollisella tavalla. Esimerkiksi pitkäkestoiseen opiskelijaliikkuvuuteen järjestämme kansallisen koulutuksen kaksi kertaa vuodessa ja koko hankekauden ajan sinua tukee nimetty yhteyshenkilö Opetushallituksessa.

Ennakkotieto Erasmus+ KA122 -liikkuvuudesta

Aika ja paikka

5.5.2021 15.00–16.00
Microsoft Teams