Erasmus+ yleissivistävä koulutus: Webinaari lyhytkestoisen liikkuvuushankkeen hakijalle 8.9.2021 (KA122-SCH)

Infotilaisuus Rahoitushaku Webinaari Kansainvälistyminen Varhaiskasvatus Esiopetus Perusopetus Lukiokoulutus Taiteen perusopetus Erasmus+ Erasmus+ yleissivistävälle koulutukselle

Tule kuulemaan, miten haet Erasmus+ yleissivistävän koulutuksen oppimiseen liittyviä liikkuvuuksia ulkomailla.

Hankkeessa organisaatiosi saa rahoitusta ja ohjausta liikkuvuuksien menestykselliseen toteuttamiseen. Voit yhdellä hakemuksella hakea liikkuvuustukea sekä opetushenkilökunnan että oppilaiden liikkuvuuksiin, jotka tapahtuvat Erasmus+ -ohjelmaan osallistuvassa maassa. Tukea voit saada enintään 30 liikkuvuuteen, joiden kohteet etsit itse ja nimeät ne hakulomakkeessa. Euromääräinen tuki määräytyy yksikkökuluilla kohdentuen liikkuvuuksien matka-, oleskelu- ja organisointikuluihin.

Ota huomioon, että liikkuvuuksien tulisi aktiivisesti edistää inkluusiota ja moninaisuutta, ympäristön kestävää kehitystä sekä tieto- ja viestintäteknologista osaamista.  Voit esimerkiksi sisällyttää nämä hankkeeseenne lisäämällä osallistujien tietoisuutta, jakamalla parhaita käytäntöjä ja valitsemalla sopivat liikkuvuusmuodot.

Webinaarissa käydään läpi ohjelmaoppaan keskeiset kohdat ja kurkataan hakulomakkeeseen sekä teknisesti että vinkataan sisältöä. Lisäksi hieman ennen hakuajan päättymistä pidämme kyselytunnin.

Ajankohdat

  • ke 8.9.2021 klo 14-16 hakuinfo
  • ma 27.9.2021 klo 15-16 kyselytunti

Millaista toimintaa tuetaan?

Alla oleva kuva kertoo millaiseen toimintaan voitte saada tukea. Lisäksi saatte Opetushallituksesta koulutusta hankkeen toimeenpanoon, hallinnointiin ja raportointiin. Tuemme hankettanne, jotta hanketoimintanne on laadukasta ja sen tavoitteet toteutuvat parhaalla mahdollisella tavalla. Esimerkiksi pitkäkestoiseen opiskelijaliikkuvuuteen järjestämme kansallisen koulutuksen kaksi kertaa vuodessa ja koko hankekauden ajan sinua tukee nimetty yhteyshenkilö Opetushallituksessa.