#ErasmusDays 2021

Kansainvälistyminen Erasmus+ Erasmus+ aikuiskoulutukselle Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle Erasmus+ korkeakoulutukselle Erasmus+ nuorisoalalle Erasmus+ yleissivistävälle koulutukselle Erasmus+ liikunnalle ja urheilulle – Sport

Lokakuussa juhlitaan jälleen Erasmus+ -ohjelmaa! #ErasmusDays-tapahtuma järjestetään tänä vuonna 14.-16.10. ja se on oiva mahdollisuus tehdä näkyväksi kansainvälistä toimintaa paikallisesti ja kansainvälisesti!

#ErasmusDays on kolme päivää kestävä tapahtuma, jonka aikana eri puolilla Eurooppaa levitetään tietoa Erasmus+ -ohjelmaan kuuluvien koulutus-, nuoriso- ja liikuntahankkeiden kokemuksista ja opeista. Katso, miten sinä voit osallistua:

1. Järjestä oma #ErasmusDays-tapahtuma

Kaikki hankkeissa tai vaihtojaksoilla mukana olleet organisaatiot ja henkilöt voivat järjestää oman tapahtumansa, joko paikallisesti tai kansainvälisesti. Esittele Erasmus+ -toimintaanne esimerkiksi aamunavauksen, infotilaisuuden, verkkotapahtuman tai posterinäyttelyn avulla.

Tänä vuonna haluamme nostaa esiin erityisesti ympäristöasioita, tasa-arvoa ja osallisuutta sekä digitaitoja edistäviä hankkeita. Tästä huolimatta ihan kaikki teemat ja hankkeet ovat tervetulleita #ErasmusDays-tapahtumaan! Kannustamme mahdollisuuksien mukaan hyödyntämään poikkeustilan aikana saatuja oppeja virtuaalisesta yhteistyöstä ja järjestämään myös verkkovälitteisiä tapahtumia. Päivien aikana voit tuoda esiin myös, miten kansainvälinen virtuaalinen ja fyysinen yhteistyö voivat täydentää toisiaan.
 

2. Kerro Erasmus+ -kokemuksestasi

Voit myös yksityishenkilönä osallistua #ErasmusDays-päiviin jakamalla Erasmus+ -kokemuksiasi sosiaalisessa mediassa hashtagilla #ErasmusDays ja #ErasmusDaysFinland. Kerro, miten Erasmus+ tai aiempi Erasmus-ohjelma on vaikuttanut sinun elämääsi!

#ErasmusDays on hieno mahdollisuus tuoda esille omaa kansainvälistä toimintaa, saada omalle toiminnalle laajempaa näkyvyyttä ja nostaa esiin EU:sta tulevia positiivisia asioita.

Merkitse siis tapahtuman ajankohta kalenteriisi ja liity koko Euroopan erasmuslaisten joukkoon!

Aika ja paikka

14.–16.10.2021