EU:n nuoriso-ohjelmat: European Academy on Youth Work (EAYW) 2nd Edition

Koulutus Seminaari Verkostotapaaminen Digitaalisuus Erityinen tuki Hyvinvointi Kansainvälistyminen Kulttuurinen moninaisuus Laatu ja kehittäminen Rahoitus Tasa-arvo ja osallisuus Korkeakoulutus Nuorisotyö Kansalaistoiminta Erasmus+ Erasmus+ nuorisoalalle EU:n nuoriso-ohjelmat Euroopan solidaarisuusjoukot

Verkostoidu eurooppalaisten nuorisoalan ammattilaisten kanssa

EAYW on nuorisoalan kansallisten Erasmus+ ja Euroopan solidaarisuusjoukkojen toimistojen sekä SALTO-YOUTH -resurssikeskusten aloite, jonka tavoitteena on tuoda eurooppalaisia nuorisoalan toimijoita yhteen sekä edistää laadukasta nuorisotyötä.

EAYW tarjoaa foorumin nuorisotyöntekijöille, nuorisoalan päättäjille, nuorisotutkijoille ja kouluttajille keskustella nuorisoalan ajankohtaisista aiheista ja vaihtaa tietoa ja kokemuksia nuorisotyön ja -politiikan uusista trendeistä.

Foorumi  järjestetään 2.-5.11.2021 Portorozissa, Sloveniassa. Tapahtumaan odotetaan noin 170 alan ammattilaista eri puolilta Eurooppaa. Tapahtuman kielenä on englanti. Tarkemman kuvauksen ja alustavan ohjelman löydät hakukuulutuksesta, johon pääset alla olevan linkin kautta.
Hakuaika päättyy 8.9.21!

 

Osallistuminen on maksutonta

Sinun ei tarvitse maksaa osallistumisesta mitään, eikä kuluja synny matkakustannuksista, majoituksesta ja ylläpidosta.  Sinun täytyy sopia osallistumisesta oman organisaatiosi kanssa sen omien käytäntöjen mukaan, sekä huolehtia matkavakuutuksesta.  

 

Hae koulutukseen SALTOn sivuilla

Klikkaa itsesi SALTOn eurooppalaiseen koulutuskalenteriin alla olevan linkin kautta. Englanninkielisen ilmoituksen kautta pääset sähköiseen hakulomakkeeseen. Luo itsellesi sivuston käyttäjätunnuksen (MySALTO), ellei sinulla jo ole sellaista.

 

Lisätietoja antaa:

Mauri Uusilehto
mauri.uusilehto(at)oph.fi
+358 295 338 520

TÄSTÄ LINKISTÄ PÄÄSET SÄHKÖISEEN HAKEMUKSEEN

Aika ja paikka

2.–5.11.2021
Keskiviikko-perjantai

Ilmoittautumisaika

4.8.2021 – 8.9.2021 klo 16:15