EU:n nuoriso-ohjelmat: EUROPE@DJHT – 17th German Child and Youth Welfare Congress

Seminaari Hyvinvointi Kansainvälistyminen Nuorisotyö Liikunta ja urheilu Kansalaistoiminta Erasmus+ nuorisoalalle EU:n nuoriso-ohjelmat Euroopan solidaarisuusjoukot

EUROPE@DJHT tuo yhteen toimijoita, kuten nuorisotyöntekijöitä, poliitikkoja ja tutkijoita keskustelemaan nuorten hyvinvointiin liittyvistä teemoista. Lisäksi tilaisuus tarjoaa puitteet verkostoitumiselle ja hyvien käytänteiden vaihtamiselle.

 

Suurtapahtuma järjestetään verkossa ja se kokoaa yhteen 1000 osallistujaa. Kolmipäiväisen tapahtuman aikana on tarjolla 200 ammattilaistapahtumaa, joista 30 Euroopan ohjelmien teemalla, joissa käsitellään mm. eurooppalaisen nuorisostyön ja politiikan kehitystä ja trendejä.

 

Koulutus järjestetään 18.-20.5.2021. Mikäli toimit nuorten parissa ja hyvinvointiin liittyvät teemat ovat osa työtäsi tai kiinnostuksen kohteistasi, hae mukaan 25.4 mennessä!

 

Osallistuminen on maksutonta

Sinun ei tarvitse maksaa osallistumisesta mitään. Sinun täytyy sopia osallistumisesta oman organisaatiosi kanssa sen omien käytäntöjen mukaan.

DJHT on suurtapahtuma, johon voimme valita niin monta suomalaista osallistujaa, kuin haluamme. Ilmoittautuminen riittää.

 

Hae koulutukseen SALTOn sivuilla

Klikkaa itsesi SALTOn eurooppalaiseen koulutuskalenteriin alla olevan linkin kautta. Englanninkielisen ilmoituksen kautta pääset sähköiseen ilmoittautumislomakkeeseen. Luo itsellesi sivuston käyttäjätunnuksen (MySALTO), ellei sinulla jo ole sellaista.

 

Lisätietoja antaa:

Annina Kurki

annina.kurki(at)oph.fi

+358 295 331719

Voit ilmoittautua tämän linkin kautta

Aika ja paikka

18. – 20.5.2021

Ilmoittautumisaika

25.3.2021 – 2.5.2021 klo 23:59

Liitteet

Ohjelmaesimerkkejä
Kuvaukset englanninkielisisistä ohjelmasessioista, jotka käsittelevät kansainvälistä nuorisotyötä, mutta linkittyvät myös globaaleihin tavoitteisiin ja jokapäiväiseen nuorisotyöhön.
Kutsukirje ja kuvaus
Yleiskuvaus konferenssista.