Eu:n Nuoriso-ohjelmat : Flash SE+ssions: Creativity and Innovation in E+ and ESC - Creative Thinking and Problem-Solving in Youth Work

Koulutus Webinaari Laatu ja kehittäminen Nuorisotyö Kansalaistoiminta Erasmus+ nuorisoalalle EU:n nuoriso-ohjelmat Euroopan solidaarisuusjoukot

Tämän Flash Se+ssion-päivän teemana on luova ajattelu ja ongelmanratkaisu nuorisotyössä.

Pandemia on haastanut nuorisotyön mukautumaan ja etsimään uusia muotoja nuorten kanssa työskentelyyn. Päivän aikana tutustutaan erilaisiin luovan ajattelun ja ongelmanratkaisun työkaluihin, joita voidaan hyödyntää nuorisotyössä, sekä pohditaan tapoja johtaa luovaa työskentelyä.

 

Flash Se+ssio-konsepti tarjoaa intensiivisiä ja lyhyitä tuokioita valittuihin teemoihin. Päivä koostuu yhteisestä osuudesta, ryhmissä tai itsenäisesti suoritettavista tehtävistä, sekä päivän päätteeksi yhteisestä purusta. Falsh Se+ssiot ovat oiva tapa käsitellä eurooppalaisessa yhteistyössä ajasta kumpuavia teemoja.
 

Luovan ajattelun Flash Se+sson järjestetään verkossa 25.5.2021 klo 10-18.00 (CET) ja se on suunnattu nuorten parissa työskenteleville.

Hae mukaan 3.5.21 mennessä.
 

Osallistuminen on maksutonta

Sinun ei tarvitse maksaa osallistumisesta mitään. Sinun täytyy sopia osallistumisesta oman organisaatiosi kanssa sen omien käytäntöjen mukaan.

 

Hae koulutukseen SALTOn sivuilla

Klikkaa itsesi SALTOn eurooppalaiseen koulutuskalenteriin alla olevan linkin kautta. Englanninkielisen ilmoituksen kautta pääset sähköiseen hakulomakkeeseen. Luo itsellesi sivuston käyttäjätunnuksen (MySALTO), ellei sinulla jo ole sellaista.

Lisätietoja antaa:

Annina Kurki

annina.kurki(at)oph.fi

+358 295 331719

TÄSTÄ LINKISTÄ PÄÄSET SÄHKÖISEEN HAKULOMAKKEESEEN

Aika ja paikka

25.5.2021 10.00–19.00

Ilmoittautumisaika

7.4.2021 – 3.5.2021 klo 22:59