Eu:n Nuoriso-ohjelmat: Flash SE+ssions: Creativity and Innovation in E+ and ESC - Mental and Emotional Health of Young People and Youth Workers

Koulutus Webinaari Hyvinvointi Nuorisotyö Kansalaistoiminta Erasmus+ nuorisoalalle EU:n nuoriso-ohjelmat Euroopan solidaarisuusjoukot

Tämän Flash Se+sson-päivän teemana on nuorten mielenterveys ja sen tukeminen. Päivän aikana tarkastellaan stressin ja vaikeiden elämäntilanteiden vaikutusta, sekä tutkitaan menetelmiä ja tekniikoita tunteiden ja mielen hallintaan.  

Flash Se+ssio-konsepti tarjoaa intensiivisiä ja lyhyitä tuokioita valittuihin teemoihin. Päivä koostuu yhteisestä osuudesta, ryhmissä tai itsenäisesti suoritettavista tehtävistä, sekä päivän päätteeksi yhteisestä purusta. Falsh Se+ssiot ovat oiva tapa käsitellä eurooppalaisessa yhteistyössä ajasta kumpuavia teemoja.

Mielenterveyden Flash Se+sson järjestetään verkossa 11.5.2021 klo 10-18.00 (CET) ja se on suunnattu nuorten parissa työskenteleville.

Hae mukaan 20.4.21 mennessä.

 

Osallistuminen on maksutonta

Sinun ei tarvitse maksaa osallistumisesta mitään. Sinun täytyy sopia osallistumisesta oman organisaatiosi kanssa sen omien käytäntöjen mukaan.

 

Hae koulutukseen SALTOn sivuilla

Klikkaa itsesi SALTOn eurooppalaiseen koulutuskalenteriin alla olevan linkin kautta. Englanninkielisen ilmoituksen kautta pääset sähköiseen hakulomakkeeseen. Luo itsellesi sivuston käyttäjätunnuksen (MySALTO), ellei sinulla jo ole sellaista.

 

Lisätietoja antaa:

Annina Kurki

annina.kurki(at)oph.fi

+358 295 331719

TÄSTÄ LINKISTÄ PÄÄSET SÄHKÖISEEN HAKULOMAKKEESEEN

Aika ja paikka

11.5.2021 09.22–09.22

Ilmoittautumisaika

7.4.2021 – 20.4.2021 klo 22:55