Eu:n Nuoriso-ohjelmat : Flash SE+ssions: Creativity and Innovation in E+ and ESC - Supporting Learning Journeys - European Solidarity Corps for Beginners

Koulutus Webinaari Kansainvälistyminen Nuorisotyö Kansalaistoiminta EU:n nuoriso-ohjelmat Euroopan solidaarisuusjoukot

Tämän Flash Se+ssion-päivän teemana on Euroopan Solidaarisuusjoukot. Päivän aikana tutkitaan ohjelman tarjoamia mahdollisuuksia niin vapaaehtoispalvelusta paikallisiin solidaarisuusprojekteihin sekä organisaatioiden roolia hankkeissa. Päivän aikana tutustutaan myös ohjelman arvoihin ja tavoitteisiin.

 

Flash Se+ssio-konsepti tarjoaa intensiivisiä ja lyhyitä tuokioita valittuihin teemoihin. Päivä koostuu yhteisestä osuudesta, ryhmissä tai itsenäisesti suoritettavista tehtävistä, sekä päivän päätteeksi yhteisestä purusta. Falsh Se+ssiot ovat oiva tapa käsitellä eurooppalaisessa yhteistyössä ajasta kumpuavia teemoja.

Euroopan Solidaarisuusjoukkoja käsittelevä Flash Se+sson järjestetään verkossa 15.6.2021 klo 10-18.00 (CET) ja se on suunnattu organisaatioille, joilla ei vielä ole kokemusta ohjelmasta.

Hae mukaan 17.5.21 mennessä.


Osallistuminen on maksutonta

Sinun ei tarvitse maksaa osallistumisesta mitään. Sinun täytyy sopia osallistumisesta oman organisaatiosi kanssa sen omien käytäntöjen mukaan.

 

Hae koulutukseen SALTOn sivuilla

Klikkaa itsesi SALTOn eurooppalaiseen koulutuskalenteriin alla olevan linkin kautta. Englanninkielisen ilmoituksen kautta pääset sähköiseen hakulomakkeeseen. Luo itsellesi sivuston käyttäjätunnuksen (MySALTO), ellei sinulla jo ole sellaista.


Lisätietoja antaa:

Annina Kurki

annina.kurki(at)oph.fi

+358 295 331719

TÄSTÄ LINKISTÄ PÄÄSET SÄHKÖISEEN HAKULOMAKKEESEEN

Aika ja paikka

15.6.2021 10.00–18.00

Enrolment period

7.4.2021 – 17.5.2021 klo 22:59