EU:n nuoriso-ohjelmat: InnoCamp - Develop Youth Digital Youth Work Services

Koulutus Digitaalisuus Nuorisotyö Erasmus+ nuorisoalalle Youth in Action EU:n nuoriso-ohjelmat Euroopan solidaarisuusjoukot

Käytännön työkalu digitaalisen nuorisotyön suunnitteluun

InnoCamp-koulutuksessa pääset tutustumaan materiaaliin, jolla voit askel askeleelta suunnitella omalle organisaatiollesi järkeviä digitaalisia nuorisopalveluja. Koulutus perustuu Verken kehittämään Innoboksi-materiaaliin ja koulutuksen aikana pääset tutustumaan materiaalipaketin sisältöön ja menetelmiin. Samaan aikaan voit käyttää koulutuksen hyötyjä oman digitaalisen nuorisotoimintasi suunnitteluun.

Kotimaiset kouluttajat kansainvälisessä koulutuksessa

InnoCamp-koulutuksessa saat tuttua kotimaista Verken laatukoulutusta, mutta koulutettavien joukko on kansainvälinen. Kansainvälisyys avaa omaan työhön uusia näkökulmia ja auttaa näkemään asiat eri perspektiivistä. Koulutus auttaa sinua analysoimaan ja tunnistamaan ne nuorisotyön haasteet, joihin haluatte vastata. Innoboksin kautta pääset analysoimaan tilannetta useasta näkökulmasta ja löytämään innovatiivisia ratkaisuja. Koulutus voi oikeasti auttaa organisaatiota suunnittelemaan järkevää digitaalista nuorisotyötä, joka vastaa konkreettiseen tarpeeseen.

Tavoitteena on

  • tutustua ja kokeilla Innoboksi-työkalun innovaatiomenetelmää
  • oppia analysoimaan ja tunnistamaan niitä tarpeita, joita työllä halutaan ratkaista
  • nähdä oman työn yhteys suurempiin yhteiskunnallisiin ilmiöihin ja kehitykseen
  • oppia suunnittelemaan (digitaalisia) toimintamenetelmiä, lähestymistapoja tai palveluita, jotka vastaavat olelliseen tarpeeseen
  • opetella esittelemään ja myymään omat ideansa
  • liittää koulutuksen prosessi omaan paikalliseen kontekstiin
  • tutustua erilaisiin olemassaoleviin digitaalisiin palveluihin
  • tutustua digitaalisen nuorisotyön viimeisimpiin trendeihin

Koulutus järjestetään Ljubljanassa, Sloveniassa. Koulutuksen toteuttamisessa otetaan huomioon senhetkiset COVID-19-pandemian rajoitukset ja mikäli matkustaminen muihin maihin ei ole turvallista, koulutus voidaan perua. Tällä hetkellä on tarkoitus, että koulutus järjestetään fyysisesti ja että osallistujat pääsevät matkustamaan Sloveniaan.

Kenelle seminaari on tarkoitettu?

Jos kuntasi, järjestösi, seurakuntasi tai muu nuorten kanssa töitä tekevä taustaorganisaatiosi on pohtimassa digitaalisten palvelujen kehittämistä tai haluaa parantaa omaa palveluaan, tämä koulutus sopii teille. Osallistujana sinun kannattaa olla sellaisessa asemassa, että voit tuoda koulutuksessa oppimasi asiat organisaatiosi käyttöön ja voit viedä niitä eteenpäin yhdessä muun työyhteisön kanssa. Voit lähteä myös uteliaasti tutustumaan innovoinnin työkaluun, joka saattaa tuoda teille toteutettavia ideoita, vaikkette sitä odottanutkaan.

Mitä osallistuminen maksaa?

Sinulta ei peritä osallistumismaksua ja matkakulusi korvataan kotiovelta tapahtumapaikalle ja takaisin täysimittaisesti. Järjestävä maa huolehtii majoituksen järjestämisestä, ruokailuista sekä koulutusmateriaalieista, joten sinulle ei tule niistä mitään kuluja. Sovi kuitenkin osallistumisesta oman esimiehesi kautta ja huolehdi, että työpaikka maksaa päivärahasi ja hoitaa vakuutuksesi.

Kuinka voin hakea seminaariin?

Hae koulutukseen alla olevan linkin kautta. Tämä koulutushaku on ollut avoinna aiemminkin, mutta päästäksesi mukaan, sinun täytyy hakea uudelleen tämän ilmoituksen kautta.

Pääset englanninkieliseen ilmoitukseen SALTOn European Training Calendarissa. Hakemukseen pääset ilmoituksen Apply Now! -linkin kautta.

SALTOn sivuilla voidaan kehoittaa sinua varmistamaan meiltä, lähetämmekö osallistujia tähän koulutukseen. Sinun ei kuitenkaan tarvitse tehdä sitä, koska tämä ilmoituksen kautta ilmoitamme, että suomalaiset voivat hakea osallistujiksi tähän koulutukseen.

Lisätietoja antaa Paavo Pyykkönen

Tästä linkistä pääset sähköiseen hakulomakkeeseen

Aika ja paikka

18.–22.1.2021
Päivämäärät sisältävät saapumis- ja lähtöpäivät
Ljubljana, Slovenia Map link

Ilmoittautumisaika

24.1.2020 – 30.11.2020 klo 23:59