EU:n Nuoriso-ohjelmat: Nuoret, arvot ja EU – menetelmäkoulutus

Koulutus Laatu ja kehittäminen Nuorisotyö Kansalaistoiminta Erasmus+ nuorisoalalle EU:n nuoriso-ohjelmat Euroopan solidaarisuusjoukot

Nuoret, arvot ja EU – menetelmäkoulutus, joka auttaa ottamaan haltuun EU:n nuorisostrategiaa!


Lahden nuorisopalveluiden DraamaLaB kehitti keväällä 2019 nuorisotyöntekijöille osallistavan ja visuaalisen konseptin, joka tutustuttaa Euroopan Unionin laatimaan Nuorisostrategiaan ja siinä esiintyvän 11 nuorisotavoitteeseen. Konseptin toteuttajina toimivat draamapajan 17-29-vuotiaat lahtelaisnuoret, draamapajan työvalmentajien Auli Walleniuksen, Anttoni Kososen ja Lauri Keskivälin, sekä taiteilija Laura Mellasen ohjauksella.  Konsepti on kaikkien käytössä ja nyt siihen on tarjolla koulutusta!
 

Nuoret, arvot ja EU -menetelmäkoulutus on suunniteltu jokaiselle, joka on kiinnostunut Nuoret arvot ja EU -menetelmän kautta tutkimaan EU:n nuorisostrategian arvoja sekä hyödyntämään menetelmää työssään.  Verkossa tapahtuvassa koulutuksessa tutustutaan yhdessä konseptin materiaaleihin, testataan toiminnallisuutta, sekä tarkastellaan mahdollisia tapoja käyttää konseptia osana omaa työtään.
 

Koulutus järjestetään tiistaina 25.5.21 klo 14-16 verkossa ja koulutuksen vetäjinä toimivat DraamaLaBin ohjaajat Auli Wallenius ja Lauri Keskiväli.


Ilmoittaudu mukaan viimeistään 21.5.21 mennessä alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki maanantaina 24.5.21.
 

TÄSTÄ LINKISTÄ PÄÄSET SÄHKÖISEEN HAKULOMAKKEESEEN

Aika ja paikka

25.5.2021 14.00–16.00

Enrolment period

15.4.2021 – 21.5.2021 klo 23:00