EU:n nuoriso-ohjelmat: TOOL FAIR XV - BACK TO THE FUTURE

Seminaari Digitaalisuus Hyvinvointi Ilmasto Kansainvälistyminen Kulttuurinen moninaisuus Rahoitus Turvallisuus Nuorisotyö Kansalaistoiminta Erasmus+ nuorisoalalle EU:n nuoriso-ohjelmat Euroopan solidaarisuusjoukot

Tulevassa Tool Fairissa keskitytään ajankohtaisiin, nuoriin vaikuttaviin teemoihin, joissa olemiseen ja tekemiseen vaikuttavat useat riskitekijät, kuten esimerkiksi COVID-19 sekä vaativat ilmasto- ja ihmisoikeuskysymykset.

Tool Fair on enemmän kuin nuorisoalan seminaari, se on areena, jossa testataan ja tutustutaan aiheeseen liittyviin käytännön työkaluihin ja menetelmiin erilaisissa työpajoissa höystettynä Key Note-puhujilla ja verkostoitumisella. Työpajoissa käsitellään mm. digitaalista nuorisotyötä, ilmastonmuutosta ja radikalisoitumisen ehkäisyä ja sitä, miten nuoristyö voi vastata näihin kysymyksiin non-formaalein menetelmin. Tarkemman kuvauksen löydät hakukuulutuksesta, johon pääset alla olevan linkin kautta!

Seminaari järjestetään 4.-8.10.2021 Portugalissa - Vila Nova de Gaia.

Hakuaika päättyy 5.7.21!

 

 Osallistuminen on maksutonta

Sinun ei tarvitse maksaa osallistumisesta mitään, eikä kuluja synny matkakustannuksista, majoituksesta ja ylläpidosta.  Sinun täytyy sopia osallistumisesta oman organisaatiosi kanssa sen omien käytäntöjen mukaan, sekä huolehtia matkavakuutuksesta.  

 

Hae koulutukseen SALTOn sivuilla

Klikkaa itsesi SALTOn eurooppalaiseen koulutuskalenteriin alla olevan linkin kautta. Englanninkielisen ilmoituksen kautta pääset sähköiseen hakulomakkeeseen. Luo itsellesi sivuston käyttäjätunnuksen (MySALTO), ellei sinulla jo ole sellaista.

 

Lisätietoja antaa:

Annina Kurki

annina.kurki(at)oph.fi

+358 295 331719

TÄSTÄ PÄÄSET HAKEMAAN!

Aika ja paikka

4.–8.10.2021
Portugali - Vila Nova de Gaia

Ilmoittautumisaika

21.6.2021 – 5.7.2021 klo 22:31