Euroopan nuoriso-ohjelmat: Sustainable Development Goals and Me -verkkokoulutus

Koulutus Hyvinvointi Ilmasto Kulttuurinen moninaisuus Tasa-arvo ja osallisuus Nuorisotyö Erasmus+ Erasmus+ nuorisoalalle EU:n nuoriso-ohjelmat Euroopan solidaarisuusjoukot

Globaalit aiheet paikallistasolla ja hankkeissa

Kiinnostaako sinua ottaa YK:n kestävän kehityksen tavoitteen mukaan omaan hankesuunnitteluusi Erasmus+ tai Euroopan solidaarisuusjoukkojen hankkeissa? Tässä koulutuksessa pääset tutustumaan tavoitteisiin globaaleilta ja paikallisilta tasoilta sekä ymmärtää niiden taustat ja merkitys. Kun ymmärrät suuren kokonaisuuden tavoitteita, jotka vaikuttavat epäarvoistavasti nuoriin globaalilla tasolla, voit tunnistaa ne paremmin omien nuoriesi arjessa tai paikkakunnan tilanteessa. Ymmärrät myös, kuinka eri haasteet kietoutuvat toisiinsa.

Osallistu intensiiviseen koulutukseen verkossa

Verkkokoulutus kestävän kehityksen tavoitteista järjestetään verkossa kolmena päivänä:

  • Torstai 13.5. klo 13-16 ja 21-22
  • Perjantaina 14.5. klo 13-16 ja 21-22
  • Lauantaina 15.5. klo 13-16

Verkkosessioiden aikana kouluttajat ohjaavat oppimistasi ja ammattilaiset, aktivistit ja viranomaiset valottavat aihealueita. Koulutus järjestetään yhteistyössä Irlannin kansallisen nuorisoalan kattojärjestön (National Youth Council of Ireland) kanssa.

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Jos työskentelet suoraan nuorten parissa ammattimaisesti tai vapaaehtoisesti ja olet kiinnostunut viemään kestävän kehityksen tavoitteita omassa työssäsi tai tulevaisuuden hankkeissa, tämä koulutus sopii sinulle.

Hae koulutukseen SALTOn sivuilla

Klikkaa itsesi SALTOn eurooppalaiseen koulutuskalenteriin alla olevan linkin kautta. Englanninkielisen ilmoituksen kautta pääset sähköiseen hakulomakkeeseen. Luo itsellesi sivuston käyttäjätunnuksen (MySALTO), ellei sinulla jo ole sellaista.

Lisätietoja antaa:

  • Paavo Pyykkönen, nuorisoala
  • paavo.pyykkonen [at] oph.fi
  • puh: 0295 338 547
Tästä linkistä pääset sähköiseen hakulomakkeeseen

Aika ja paikka

13.–15.5.2021
Aamu- ja iltasessioita kolmena päivänä

Enrolment period

16.4.2021 – 25.4.2021 klo 23:59

Attachments

Päiväohjelma
Englanninkielinen päiväohjelma, käsiteltävät aiheet ja aikataulutus.