Euroopan Solidaarisuusjoukot: Activating citizens –municipalities making use of the European Solidarity Corps

Koulutus Kansainvälistyminen Kulttuuri Nuorisotyö Liikunta ja urheilu Kansalaistoiminta Euroopan solidaarisuusjoukot

Euroopan solidaarisuusjoukot tarjoavat kunnille erilaisia mahdollisuuksia rikastuttaa toimintaansa. Tässä verkossa toteutettavassa koulutuksessa keskitytään ohjelman tuomiin mahdollisuuksiin kuntasektorilla.

Seminaarin aikana saat perustiedot Euroopan Solidaarisuusjoukoista ja pääset kuulemaan hyvistä toimintamalleista, miten ohjelmaa on käytetty aktiivisen kansaslaisuuden edistämisessä. Lisäksi pääset verkostoitumaan eurooppalaisten toimijoiden kanssa ja pohtimaan toisiko ohjelma lisäarvoa myös ystävyyskuntatoimintaa.

Seminaari on suunnattu erityisesti kuntatoimijoille, joilla on kiinnostusta kuulla ohjelman mahdollisuuksista ja hyödyistä. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita!

Koulutus järjestetään verkossa 27.-28.4.2021. Koulutus on englanniksi.

 

Osallistuminen on maksutonta

Sinun ei tarvitse maksaa osallistumisesta mitään. Sinun täytyy sopia osallistumisesta oman organisaatiosi kanssa sen omien käytäntöjen mukaan.
 

Hae koulutukseen SALTOn sivuilla

Klikkaa itsesi SALTOn eurooppalaiseen koulutuskalenteriin alla olevan linkin kautta. Englanninkielisen ilmoituksen kautta pääset sähköiseen hakulomakkeeseen. Luo itsellesi sivuston käyttäjätunnuksen (MySALTO), ellei sinulla jo ole sellaista.

 

Lisätietoja antaa:

Annina Kurki

annina.kurki(at)oph.fi

+358 295 331719

TÄSTÄ LINKISTÄ PÄÄSET SÄHKÖISEEN HAKULOMAKKEESEEN

Aika ja paikka

27.–28.4.2021

Ilmoittautumisaika

4.3.2021 – 28.3.2021 klo 23:00