Maailman suurin varhaiskasvatuksen vanhempainilta 8.9.2021

Webinaari Opettajat ja kasvattajat Varhaiskasvatus

Toivotamme varhaiskasvatuksessa olevien lasten vanhemmat ja huoltajat tervetulleiksi ensimmäiseen maailman suurimpaan varhaiskasvatuksen vanhempainiltaan 8.9.2021 alkaen klo 17.50. Illan teemana on Iloa ja oppimista – Lapsen hyvä päivä varhaiskasvatuksessa.

Tapahtuma on suunnattu vanhempien lisäksi varhaiskasvatuksen henkilöstölle. Tilaisuudessa keskustellaan kodin ja varhaiskasvatuksen yhteistyöstä sekä varhaiskasvatuksen merkityksestä lapselle ja perheelle. Miten yhdessä tuemme parhaalla mahdollisella tavalla lapsen kasvua, kehitystä ja oppimista? Millainen on lapsen hyvä päivä varhaiskasvatuksessa ja millaista on varhaiskasvatuksen pedagogiikka?

Valtakunnallisessa keskustelussa on mahdollisuus vaihtaa kokemuksia muiden vanhempien kanssa ympäri Suomen. Tilaisuuden voi myös yhdistää varhaiskasvatuksen omiin tilaisuuksiin vanhemmille ja huoltajille syksyn tilanne huomioiden.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Vanhempainliitto, Opetusalan ammattijärjestö OAJ, Kuntaliitto ja Opetushallitus.

Kirjaudu tapahtumaan ja saat sähköpostiisi osallistumislinkin. Kirjautumisen jälkeen pääset myös vastaamaan vanhempainillan ennakkokyselyyn. Kerro mistä sinun mielestäsi lapsen hyvä varhaiskasvatuspäivä muodostuu.

Siirry kirjautumaan >>>

Tervetuloa!

Ohjelma 

** klo 17:50 ohjelma alkaa ** 

Musiikkia – Kameleontti-kuoro, Sekamelska 
kuoronjohtaja Veera Voima 

Illan avaus  
Illan juontavat opetusneuvokset Kati Costiander ja Heidi Sairanen Opetushallituksesta 

Terveiset vanhemmille 
opetusministeri Li Andersson

Iloa ja oppimista – varhaiskasvatuksen pedagogiikkaa,
opetusneuvokset Kati Costiander ja Heidi Sairanen

Lasten hyvinvoinnin tukeminen on yhteistä työtä
varhaiskasvatuksen asiantuntija Merja Korhonen ja perhetyön asiantuntija Laura Klemetti, Suomen Vanhempainliitto ry, Karuselli-hanke

Kahden kesken – Iloa, oppimista ja yhteistyötä
keskustelemassa varhaiskasvatuksen opettaja Laura Lahin, isä Sami Pesonen ja lapsi Topi Pesonen.

Lujasti lempeä vanhemmuus 
kouluttajapsykoterapeutti Maaret Kallio

Illan päätössanat 
pääjohtaja Minna Kelhä, Opetushallitus

** klo 19.15 ohjelma päättyy ** 

 Illan aikana näemme lisäksi videoita, joiden aiheet ovat: Varhaiskasvatus on lapsen oikeus, Mitä ja miten lapsi oppii varhaiskasvatuksessa sekä Kodin ja varhaiskasvatuksen yhteistyö.

***Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia. 

Lämpimästi tervetuloa!

Aika ja paikka

8.9.2021 17.50–19.15