See Beyond - Training of Trainers on Youthpass

Koulutus Kansainvälistyminen Osaamisen arviointi Nuorisotyö Kansalaistoiminta Erasmus+ Erasmus+ nuorisoalalle EU:n nuoriso-ohjelmat Euroopan solidaarisuusjoukot

Oletko kiinnostunut oppimaan enemmän nonformaalin oppimisen tunnustamisesta? Toimitko nuorisoalalla kouluttajana tai fasilitaattorina? Tunnetko EU:n nuoriso-ohjelmia?

Italiassa järjestetään marraskuun 22.–28. nuorisoalalla toimiville kouluttajille tarkoitettu koulutus Youthpassista. Youthpass on EU:n nuoriso-ohjelmissa käytettävä nonformaalin oppimisen työkalu ja osallistumistodistus. Youthpass on otettu käyttöön vuonna 2007, ja sertifikaatteja on myönnetty jo yli miljoona. Youthpass tukee hankkeissa tapahtuvan oppimisen tunnistamista ja tunnustamista.

Tulevaisuudessa voit hyödyntää Youthpass-osaamista kannustamalla muita Youthpassin hyödyntämiseen tai jopa toimimalla itse sen käytön kouluttajana.

 

Tavoitteena on

  • edistää Youthpassin käyttöä eurooppalaisten nuorisoalan hankkeiden laadun vahvistamiseksi
  • lisätä tietoisuutta ja ymmärrystä nonformaalin oppimisen tunnistamisesta ja tunnustamisesta nuorisoalan hankkeissa
  • tarjota tietoa ja tapoja tukea nuorisotyössä tapahtuvaa oppimista
  • lisätä nuorisotyön kentän tietoisuutta Youthpassin potentiaalista

 

Koulutuksen aikana hyödynnetään osallistujien kokemuksia ja osaamista sekä erilaisia oppimisen metodeja: pienryhmissä työskentelyä, itseohjautuvaa oppimista ja työpajojen järjestämistä toisille. Koulutukseen kuuluu myös verkkotehtäviä ennen ja jälkeen koulutuksen.

 

Osallistuminen on maksutonta

Sinun ei tarvitse maksaa osallistumisesta mitään. Sinulta ei peritä osallistumismaksua, majoitus ja ruokailut hoidetaan sinun puolestasi ja kaikki matkoihin liittyvät kulut korvataan sinulle jälkeenpäin.

Sinun täytyy sopia osallistumisesta oman organisaatiosi kanssa sen omien käytäntöjen mukaan. Sinulla täytyy myös olla matkavakuutus, mutta työnantajasi vakuutus on usein riittävä.

https://www.oph.fi/fi/koulutusmatkojen-erityisohjeet-pandemian-aikana
 

Hae koulutukseen SALTOn sivuilla

Alla oleva linkki vie eurooppalaiseen koulutuskalenteriin. Voit luoda itsellesi sivuston käyttäjätunnuksen (MySALTO) ja täyttää sähköisen hakemuksen siellä.


Lisätietoja antavat

Laura Lehto, p. 050 468 2568, laura.lehto(a)oph.fi

Laura Niinikoski, p. 050 591 0452, laura.niinikoski(a)oph.fi

Siirry hakemukseen tästä

Aika ja paikka

22.–28.11.2021
Italia
järjestämispaikka tarkentuu myöhemmin

Ilmoittautumisaika

4.10.2021 – 18.10.2021 klo 23:00