Sujuvien siirtymien edistäminen -webinaari

Seminaari Elinikäinen ohjaus Hyvinvointi Johtaminen ja hallinto Koulutuksen kehittäminen Laatu ja kehittäminen Opettajat ja kasvattajat Opetus ja ohjaus Tasa-arvo ja osallisuus Lukiokoulutus Ammatillinen koulutus Korkeakoulutus Vapaa sivistystyö Aikuiskoulutus Kulttuuri Nuorisotyö Kansalaistoiminta

Tule kuulemaan, millaista kehittämistyötä sujuvien siirtymien edistämiseksi on tehty ja ottamaan rohkeasti uudet mallit käyttöön!

Webinaari koostuu kahdesta päivästä:  

Ensimmäisen päivän (21.4.2021) tavoitteena on sujuvien siirtymien kehittämisen parissa työskentelevien verkostoituminen ja tiedon jakaminen kehittäjien kesken sekä yhteistyön merkityksen esille nostaminen. Päivän aikana saamme mahdollisuuden jakaa kokemuksiamme, oppia toisiltamme uutta, tutustua uusiin ihmisiin sekä luoda yhteistä näkemystä Sujuvien siirtymien edistämisen kulmakivistä Monkey Busineksen fasilitoimina.

Toisen päivän (22.4.2021) tavoitteena on levittää tietoa kehitetyistä malleista ammatillisen koulutuksen toimijoille ja sidosryhmille sekä rohkaista ottamaan kehitettyjä malleja osaksi strategista toimintaa. Päivän aikana Riitta Hyppänen rohkaisee kokeilemaan uutta ja saamme kuulla teemoittain, millaisia sujuvien siirtymien edistämiseen kehitettyjä malleja Sujuvat siirtymät -osion ESR-hankkeissa on luotu. Kaikkien teemojen jälkeen on mahdollisuus keskustella teemasta jälkilöylyissä.

Webinaariin on mahdollista osallistua toisena tai molempina päivinä. 22.4.2021 voi osallistua joustavasti oman aikataulun mukaan valitsemiinsa osioihin. Lisätietoa päivän sisällöstä tilaisuuden ohjelmasta.

Ilmoittaudu mukaan 11.4.2021 mennessä!

Osallistuminen on maksuton. Linkki tilaisuuteen lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tilaisuutta.

Tervetuloa jakamaan rohkeasti kokemuksia, oppimaan uutta ja keskustelemaan sujuvien siirtymien edistämisestä!


 

Ilmoittautuminen webinaariin

Aika ja paikka

21. – 22.4.2021

Ilmoittautumisaika

13.2.2021 – 11.4.2021 klo 23:59